Quantcast
ΜέΡΑ 25: Επίθεση σε κυβέρνηση και Γεωργιάδη για τους πλειστηριασμούς - enikonomia.gr
share

ΜέΡΑ 25: Επίθεση σε κυβέρνηση και Γεωργιάδη για τους πλειστηριασμούς

δημοσιεύτηκε:

Επίθεση κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, έκανε το ΜέΡΑ 25, με αφορμή τις δηλώσεις του για την προστασία της πρώτης κατοικίας και τους πλειστηριασμούς.

Σε ανακοίνωσή του, με τίτλο: “Κ. Γεωργιάδη, θέλετε να είστε κυβέρνηση των Ελλήνων ή ο εισπράκτορας των κερδοσκόπων;”, το ΜέΡΑ 25 αναφέρει ότι σύντομα η κυβέρνηση θα κληθεί να πάρει θέση: ή θα είναι η κυβέρνηση των Ελλήνων και θα προσυπογράψει μια μόνιμη λύση για τα κόκκινα δάνεια ή θα είναι ο εισπράκτορας των κερδοσκόπων που θα επιβλέπει το ξεσπίτωμα των πολιτών”.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το μεσημέρι της Τετάρτης ο γραμματέας του κόμματος, Γιάνης Βαρουφάκης, θα δώσει συνέντευξη Τύπο, στην οποία θα αναφερθεί στο πρόβλημα των «κόκκινων» δανείων.

Η ανακοίνωση του ΜέΡΑ 25

“Ο κ. Γεωργιάδης μας έκανε γνωστό ότι για την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη η προστασία της πρώτης κατοικίας είναι ζημιογόνα για την οικονομία.

Ασφαλώς δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Η ίδια κυβέρνηση έχει δηλώσει ποικιλοτρόπως πως θεωρεί προσοδοφόρα για την οικονομία την κερδοσκοπία των funds σε βάρος των δανειοληπτών – με την εγγύηση, μάλιστα, και τις πλάτες του ελληνικού δημοσίου.

Αυτές οι πολιτικές θέσεις και πρακτικές, που εκπορεύονται από την τρόικα και με μεγάλο ζήλο υλοποιούνται από κυνικούς υπουργούς – εντολοδόχους σαν τον κ. Γεωργιάδη, χωρίς καμία αιδώ και καμία πρόνοια για τις χιλιάδες οικογένειες που θα χάσουν τα σπίτια και τα μαγαζιά τους, θα μας βρουν με όλους τους τρόπους και όλα τα μέσα απέναντι.

Είναι προφανές ότι στον κόσμο του κ. Γεωργιάδη, οι άνθρωποι υπάρχουν για να υπηρετούν την οικονομία και όχι το αντίστροφο. Για εμας, που δεν ασπαζόμαστε την ίδια κοσμοθεωρία, υπάρχει λύση και σύντομα η κυβέρνηση θα κληθεί να πάρει θέση: ή θα είναι η κυβέρνηση των Ελλήνων και θα προσυπογράψει μια μόνιμη λύση για τα κόκκινα δάνεια ή θα είναι ο εισπράκτορας των Κερδοσκόπων που θα επιβλέπει το ξεσπίτωμα των πολιτών”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.