Quantcast
Κορονοϊός: Τι θα γίνει με τις επιχειρήσεις που υπολειτουργούν - enikonomia.gr
share

Κορονοϊός: Τι θα γίνει με τις επιχειρήσεις που υπολειτουργούν

δημοσιεύτηκε:

Ελήφθη η απόφαση τα σούπερ μάρκετ να παραμείνουν κλειστά τις Κυριακές, καθώς όπως αποδείχθηκε το διευρυμένο ωράριο καλύπτει τις ανάγκες και δεν χρειάζεται να λειτουργούν και τις Κυριακές.
Αυτό δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 και υπογράμμισε ότι πλέον τόσο τα σούπερ μάρκετ, αλλά και τα μίνι μάρκετ είναι υποχρεωμένα να πουλούν και εφημερίδες για να ενισχυθεί ο Τύπος που δοκιμάζεται αυτήν την περίοδο.
Ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε κατηγορηματικά ότι η κυβέρνηση θα είναι αμείλικτη σε φαινόμενα αισχροκέρδειας αυτήν την περίοδο και γι΄ αυτό τα πρόστιμα μπορούν να φτάσουν μέχρι και το 1.000.000 ευρώ. Επανέλαβε δε ότι το τηλέφωνο για καταγγελίες «1520», λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.
Τέλος, ο υφυπουργός, δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα δει το προσεχές διάστημα και το θέμα των επιχειρήσεων που παραμένουν ανοιχτές, αλλά στην ουσία υπολειτουργούν και το θέμα των επιταγών που έχουν εκδοθεί, αλλά λόγω αντικειμενικών δυσκολιών είναι αδύνατον να πληρωθούν.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.