Στους 98 ανέρχονται οι νεκροί από επιπλοκές του κορονοϊού στη χώρα μας, καθώς το τελευταίο 24ωρο εξέπνευσαν πέντε ακόμη συνάνθρωποί μας, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Οι 26 ήταν γυναίκες (ποσοστό 26,5%) και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 72 έτη και το 88.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Επίσης, επιβεβαιώθηκαν 33 νέα κρούσματα, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην Ελλάδα να έχει ανέλθει σε 2.114. Σημειώνεται πως το 56,9% από τα συνολικά κρούσματα αφορά σε άνδρες, ενώ 542 (25.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 819 (38.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Σε ΜΕΘ νοσηλεύονται διασωληνωμένοι 76 συμπολίτες μας, με διάμεση ηλικία τα 68 έτη. Οι 15 (19.7%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες, ενώ το 80.3% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Στα ευχάριστα νέα, 15 ασθενείς εξήλθαν από τις ΜΕΘ. Συνολικά μέχρι τώρα έχουν ελεγχθεί 42.261 κλινικά δείγματα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.
Κορονοϊός: 98 νεκροί, 33 νέα κρούσματα – 2.114 συνολικά στη χώρα μας
δημοσιεύτηκε:
18:35
, 12 Απριλίου 2020
Επικαιρότητα
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
1 ώρα πριν
Γιώργος Αυτιάς: Οι 5 χρηματοδοτήσεις για την Ελλάδα που πρότεινε στην έκθεση για τον Πολυετή...
2 ώρες πριν
Η Realnews αυτής της Κυριακής (29/3/2026)
ENIKOS NETWORK
4ο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Γερουλάνος: Η ΝΔ είναι το πρόβλημα, εμείς είμαστε η λύση – Αυτά τα δύο δεν συμβιβάζονται
