Quantcast
Αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη προς υπουργούς για τα 32 δισ. ευρώ του Ταµείου Ανάκαµψης - enikonomia.gr
share

Αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη προς υπουργούς για τα 32 δισ. ευρώ του Ταµείου Ανάκαµψης

δημοσιεύτηκε:

Του Γιώργου Σιαδήμα

“∆εν θα σκορπίσουµε τα χρήµατα στους τέσσερις ανέµους µε την ανεµελιά του νεόπλουτου”, ξεκαθάρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους υπουργούς κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συµβουλίου της Πέµπτης, αναφερόµενος στα χρήµατα του Ταµείου Ανάκαµψης, ενώ έστειλε διπλό µήνυµα. Αφενός τόνισε ότι υπάρχει σχέδιο και αφετέρου προειδοποίησε τους υπουργούς, όπως επιµένουν οι µυηµένοι, να µη ζητήσουν πόρους για να ικανοποιήσουν αιτήµατα που δεν είναι σε προτεραιότητα.
Είναι ξεκάθαρο πως το Μέγαρο Μαξίµου επιδιώκει το ευρωπαϊκό πακέτο στήριξης των 32 δισ. ευρώ να κατευθυνθεί σε τοµείς που µπορεί να αποδώσουν άµεσα και να βοηθήσουν στην επανεκκίνηση της οικονοµίας.
Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κλείνει µε τον πλέον κατηγορηµατικό τρόπο κάθε σενάριο για πρόωρες κάλπες, όλο το βάρος πέφτει στις µεταρρυθµίσεις, στις επενδύσεις και στην υλοποίηση του κυβερνητικού προγράµµατος, για να καλυφθεί το έδαφος που χάθηκε εξαιτίας της πανδηµίας. Άλλωστε, τα χρήµατα αυτά λύνουν τα χέρια του πρωθυπουργού, προκειµένου να προχωρήσει στις επόµενες κινήσεις και να κερδίσει και το στοίχηµα της οικονοµίας µετά τη µάχη µε τον κορονοϊό, υποστηρίζουν στο Μέγαρο Μαξίµου.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.