Quantcast
Κάνε like στη σελίδα του enikonomia.gr στο Facebook και μπες στην κλήρωση για ένα ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi Mi Electric Scooter Pro - enikonomia.gr
share

Κάνε like στη σελίδα του enikonomia.gr στο Facebook και μπες στην κλήρωση για ένα ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi Mi Electric Scooter Pro

δημοσιεύτηκε:

Το enikonomia.gr χαρίζει ένα μεγάλο δώρο σε έναν τυχερό αναγνώστη. Κάνε like στη σελίδα του enikonomia.gr στο Facebook και μπες στην κλήρωση για ένα ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi Mi Electric Scooter Pro.
Τι πρέπει να κάνεις; Μπες στη σελίδα του enikonomia.gr στο Facebook και κάνε Like (Μου αρέσει) στη σελίδα και στην ανάρτηση για την κλήρωση.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου μεταξύ όλων των αναγνωστών που έκαναν κάνει Like στη σελίδα του enikonomia.grστο Facebook και στη συγκεκριμένη ανάρτηση. Το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί μέσω του enikonomia.gr.

Λίγα λόγια για το μεγάλο δώρο
Το Mi Electric Scooter Pro της Xiaomi είναι ο έξυπνος και ασφαλής τρόπος για να μετακινηθείτε στην πόλη. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο εξαιρετικής ποιότητας, είναι ελαφρύ και διπλώνει εύκολα σε μόλις 3 δευτερόλεπτα.
Διαθέτει σύστημα ABS στον μπροστινό τροχό, και δισκόφρενο στον πίσω τροχό. Σας προσφέρει αυτονομία 45 χιλιομέτρων, και έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει την κινητική ενέργεια κατά την κίνηση σε ηλεκτρική ισχύ για μεγαλύτερη διάρκεια.
Διαθέτει τρεις λειτουργίες κίνησης (energy saving mode, standard mode, sport mode), με το πάτημα ενός κουμπιού και οθόνη για να παρακολουθείτε την μπαταρία και την ταχύτητα σε πραγματικό χρόνο
Τέλος, διαθέτει ελαστικά 8,5 ιντσών για σταθερό πάτημα στον δρόμο και δυνατά φώτα πορείας και πέδησης, για ασφαλή νυχτερινή οδήγηση.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.