Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (17/1/2021) - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (17/1/2021)

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «240 δόσεις από τον Μάρτιο» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τον οδικό χάρτη για να ρυθμιστούν τα χρέη των επιχειρήσεων.
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
-Δεύτερη ευκαιρία για όσα οφείλουν προς εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ΔΕΚΟ.
-Από την 1η Ιουνίου θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα και για τα φυσικά πρόσωπα.
– Οι οφειλές της πανδημίας. Παράταση 2 μηνών στις αναστολές πληρωμών. «Παγώνουν» μέχρι τις 30 Ιουνίου οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Πότε θα ανοίξει η εστίαση. Οι όροι και οι προϋποθέσεις για την επαναλειτουργία του κλάδου. Τι προβλέπει το σχέδιο για τα εστιατόρια, τις καφετέριες και τα µπαρ. 5,5 δισ. ευρώ για την επανεκκίνηση της οικονομίας τον Ιούνιο.
– Η ατζέντα της Αθήνας στις διερευνητικές επαφές µε την Τουρκία. Οι προσδοκίες της ελληνικής κυβέρνησης και οι παγίδες της Αγκυρας.
Το πλαίσιο του ελληνοτουρκικού διαλόγου και τα πρόσωπα της διαπραγμάτευσης.
– «Ο Ερντογάν φοβάται τον Μπάιντεν». Τούρκοι δημοσιογράφοι που ζουν εξόριστοι στην Ευρώπη μιλούν στην «R» για τη στρατηγική του γιαλαντζί σουλτάνου.
Χρήστος Ταραντίλης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αναλώνεται σε μαραθώνιο παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης. Τα δεδομένα καταδεικνύουν την έως σήμερα επιτυχή διαχείριση της πρωτοφανούς κρίσης».
Ανδρέας Ξανθός: «Οι μαζικοί εμβολιασμοί είναι ένα εγχείρημα που πρέπει να πετύχει και οι “αρρυθμίες”, που από την αρχή παρατηρήθηκαν, πρέπει γρήγορα να αντιμετωπιστούν».

– Ο Mr Tesla πατάει γκάζι στην ελληνική αγορά. Το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας του Ελον Μασκ για την ηλεκτροκίνηση στη χώρα µας.
– Μάσκες μέχρι το φθινόπωρο! Κορυφαίοι επιστήμονες μιλούν στην «R». «Τα μέτρα προστασίας πρέπει να διατηρηθούν για ολόκληρο το καλοκαίρι», τονίζουν οι καθηγητές Αθ. Λινού, Θ. Δηµόπουλος, Ευ. Μανωλόπουλος και Θ. Βασιλακόπουλος. Τα επόμενα βήματα μέχρι να επιτευχθεί η ανοσία του πληθυσμού.
– Εγκλημα στον Αγιο Σώστη. «Τον σκότωσε για 600 ευρώ». Τι κατέθεσε ο γιος του θύματος στην Αστυνομία για το μακελειό έξω από καφετέρια.
– «Οι κλήσεις στο κινητό της θα δείξουν την αλήθεια». Οι γονείς της 22χρονης που έχασε τη ζωή της πέφτοντας στο κενό από κτίριο στη Θεσσαλονίκη εξηγούν στην «R» γιατί βλέπουν εγκληματική ενέργεια.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.