Quantcast
Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Σε όλες τις συζητήσεις έχω ψηφίσει να μην απαγορευτούν το κυνήγι και το ψάρεμα - enikonomia.gr
share

Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Σε όλες τις συζητήσεις έχω ψηφίσει να μην απαγορευτούν το κυνήγι και το ψάρεμα

δημοσιεύτηκε:

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm αναφέρθηκε στην απαγόρευση του κυνηγιού και του ψαρέματος. Διευκρίνισε ότι έχει ψηφίσει σε όλες τις σχετικές συζητήσεις να μην απαγορευτεί το κυνήγι και το ψάρεμα.
Σχετικά με τους φόρους και τις άδειες που έχουν πληρώσει όσοι ασχολούνται δήλωσε “από την ώρα που το κράτος σου ζήτησε χρήματα για να σου παράσχει μια άδεια και το κράτος σε εμπόδισε να ασκήσεις την άδεια σου, έχει ευθύνη. Είναι ένα θέμα που πρέπει να ρυθμιστεί. Εμένα μου αρέσει τα κράτη να έχουν τα ίδιες συνέπειες. Όταν το κράτος απαιτεί από τον πολίτη να είναι ο πολίτης συνεπής στις υποχρεώσεις του προς αυτό, πρέπει και το κράτος να είναι συνεπές προς τις υποχρεώσεις και κινήσεις προς τον πολίτη. Αυτός είναι ο βασικός τρόπος για να οικοδομείται μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ κράτους και πολίτη. Υπό αυτή την έννοια το κράτος έχει κάνει ένα φάουλ και πρέπει να δούμε πώς θα ρυθμιστεί”.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.