Quantcast
Κορονοϊός - Πελώνη: Εξετάζονται αλλαγές στον κωδικό 6 - Μετακινήσεις μόνο με τα πόδια - enikonomia.gr
share

Κορονοϊός – Πελώνη: Εξετάζονται αλλαγές στον κωδικό 6 – Μετακινήσεις μόνο με τα πόδια

δημοσιεύτηκε:

Αλλαγές στις μετακινήσεις εξετάζονται ως ένα από τα μέτρα αντιμετώπισης της διασποράς του κορονοϊού. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξετάζονται αλλαγές στις μετακινήσεις με τον κωδικό 6, δηλ. να επιτρέπεται να χρησιμοποιείται μόνο για μετακινήσεις με τα πόδια και όχι με το αυτοκίνητο. “Είναι μία πρόταση που βρίσκεται στο τραπέζι” είπε χαρακτηριστικά η κα Πελώνη. «Δεν είναι μια τιμωρία για όσους τηρούν τα μέτρα, αλλά γίνεται μια κατάχρηση και έχουμε μια κινητικότητα» υπογράμμισε.
Η ίδια απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός καθολικού lockdown, λέγοντας ότι δεν μπορούν να ανασταλούν οι παραγωγικές δραστηριότητες της χώρας.
«Είμαστε σε lockdown, είμαστε σε σκληρό Lockdown, δεν μπορεί να παραλύσει ο παραγωγικός ιστός της χώρας. Υπάρχει ανησυχία για την Αττική και για άλλες περιοχές της χώρας» τόνισε. «Υπάρχουν περιοχές της χώρας που εκτιμώ ότι θα χρειαστεί να αυστηροποιηθούν τα μέτρα και να αυξηθεί η επιτήρηση. Μιλάω πανελλαδικά. Αναμένουμε τη συνεδρίαση της επιτροπής, να δούμε την εισήγηση» πρόσθεσε.
«Αναζητούμε πιο στοχευμένες λύσεις για να είναι πιο αποτελεσματικά τα μέτρα» υποστήριξε η κα Πελώνη.

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.