Quantcast
Χρυσοχοΐδης: Σε δύο εβδομάδες θα ανοίξουμε σταδιακά την αγορά - enikonomia.gr
share

Χρυσοχοΐδης: Σε δύο εβδομάδες θα ανοίξουμε σταδιακά την αγορά

δημοσιεύτηκε:

Σε δύο εβδομάδες από σήμερα θα ανοίξει σταδιακά η αγορά, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης στο πλαίσιο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για τον συντονισμό της εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας.
Όπως είπε ο υπουργός, θα ληφθούν μια σειρά από μέτρα που πρότειναν οι τοπικοί φορείς, ώστε σε δύο εβδομάδες από σήμερα «να μπορέσουμε σταδιακά να ανοίξουμε την αγορά και να είμαστε ασφαλείς».
Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στην Περιφέρεια, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Βρίσκομαι εδώ για να συντονίσω το έργο αντιμετώπισης της πανδημίας. Βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή, σε ένα κρίσιμο στάδιο. Ήρθα λοιπόν εδώ να δώσω πολύ συγκεκριμένες οδηγίες, να συνεργαστώ με τις τοπικές Αρχές, την Περιφέρεια, τους Δήμους, προκειμένου να γίνει μια παραγωγική συζήτηση και να υπάρξουν όλα εκείνα τα μέτρα που θα περιορίσουν τη μετάδοση και τη διάδοση της πανδημίας στα νησιά μας. Θεωρώ πως ήταν μια πολύ παραγωγική συζήτηση. Θα προχωρήσουμε στην εφαρμογή μιας σειράς από προτάσεις που ακούστηκαν από τους τοπικούς εκπροσώπους και πιστεύω ότι σε δύο εβδομάδες από σήμερα θα μπορέσουμε σταδιακά να αρχίσουμε να ανοίγουμε, να χαμογελάμε. Σας παρακαλώ κάντε υπομονή. Εμβολιαστείτε όλοι και να προσέχετε.
Η Ελληνική Αστυνομία, αλλά και άλλες ελεγκτικές Αρχές είναι στο πόδι εδώ και 13 μήνες. Είναι ηρωική η προσπάθεια που κάνουν οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας για να ελέγξουν την εφαρμογή των μέτρων και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Η προσπάθεια που γίνεται είναι μεγάλη. Καλώ τους πολίτες να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή. Αντιλαμβανόμαστε όλοι την κόπωση. Ας προσέξουμε λίγο ακόμη».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.