Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί αύριο 22 Μαρτίου ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, το ΣΕΥ θα εξετάσει, μεταξύ άλλων, τις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας, τη Νότια Γειτονία, τα Δυτικά Βαλκάνια, και τις Σχέσεις ΕΕ-Ρωσίας.
Την Τρίτη 23 Μαρτίου θα μεταβεί στο Ντίσελντορφ όπου αναμένεται να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό του Γερμανικού Ομόσπονδου Κρατιδίου της Ρηνανίας-Βεστφαλίας και Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (CDU) ‘Αρμιν Λάσετ (Armin Laschet).
Την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Μαρτίου θα συμμετάσχει στην εαρινή Συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, η οποία θα λάβει χώρα στις Βρυξέλλες. Μεταξύ των θεμάτων που θα εξετασθούν είναι ο διαλογισμός για το μέλλον της Συμμαχίας (ΝΑΤΟ 2030), καθώς και οι εξελίξεις στο Αφγανιστάν.
Στις Βρυξέλλες ο Δένδιας τη Δευτέρα για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων
δημοσιεύτηκε:
22:25
, 21 Μαρτίου 2021
Επικαιρότητα
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
19 λεπτά πριν
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται και σήμερα οι πληρωμές
2 ώρες πριν
Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΑΣ): Τι απαντά ο Τσάπαλος στα σενάρια για τη μείωση του αριθμού...
ENIKOS NETWORK
Μουντιάλ 2026: Το Βέλγιο τρολάρει τις ΗΠΑ με μήνυμα δύο λέξεων
