Quantcast
Κυριάκος Μητσοτάκης: Υιοθέτησε αδέσποτο σκύλο - Ο Peanut και οι βόλτες του στο Μέγαρο Μαξίμου - enikonomia.gr
share

Κυριάκος Μητσοτάκης: Υιοθέτησε αδέσποτο σκύλο – Ο Peanut και οι βόλτες του στο Μέγαρο Μαξίμου

δημοσιεύτηκε:

ΗΚαλυψώ, η γάτα της Προέδρου της Δημοκρατίας, βρήκε το αντίπαλον δέος της, στον Peanut. Ο Peanut είναι ο σκύλος που υιοθέτησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και πλέον έχει εγκατασταθεί στο Μέγαρο Μαξίμου.
“Και κάπως έτσι μπήκε ο Peanut στη ζωή μας! Μας διάλεξε όταν πριν από δυο εβδομάδες επισκεφθήκαμε την Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων. Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο” αναφέρει στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Το χαριτωμένο σκυλάκι έχει εγκλιματιστεί πλήρως στο νέο του περιβάλλον. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε τον Peanut όταν είχε επισκεφθεί την Φιλοζωική Ένωση της Ηλιούπολης στις αρχές του Απριλίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων. “Η αλήθεια είναι ότι δεν τον διάλεξα εγώ, αλλά εκείνος. Με το που πάτησα το πόδι μου, ήρθε περιχαρής να με υποδεχθεί. Αυτό ήταν” δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στην “Καθημερινή της Κυριακής”. Ο σκύλος έχει κλέψει τις καρδιές όλων όσων εργάζονται στο Μέγαρο Μαξίμου και έχει εξερευνήσει ήδη όλους τους χώρους, αλλά και το πρωθυπουργικό γραφείο, όπου έχει ειδική θέση. Ο Κωνσταντίνος και η Δάφνη έχουν ήδη βγάλει βόλτα τον Peanut, τον νέο πρωθυπουργικό σκύλο.







Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.