Quantcast
Πελώνη στον Realfm 97,8: Η αξιωματική αντιπολίτευση σε όλα βρίσκει καθυστερήσεις και προβλήματα - enikonomia.gr
share

Πελώνη στον Realfm 97,8: Η αξιωματική αντιπολίτευση σε όλα βρίσκει καθυστερήσεις και προβλήματα

δημοσιεύτηκε:

“Τίποτα από όλα αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ισχύει. Το νομοσχέδιο προστατεύει και κατοχυρώνει το 8ωρο. Είναι ένα νομοσχέδιο με πολύ προοδευτικές μεταρρυθμίσεις υπέρ των εργαζομένων. Δίνει δύναμη στον εργαζόμενο να ορίσει εφόσον θέλει με διαφορετικό τρόπο την εργασία του για να υπάρχει ισορροπία με την προσωπική και οικογενειακή του ζωή. Θεσμοθετεί νέες άδειες όπως είναι η άδεια πατρότητας και αντιμετωπίζει την πραγματική ζωή και τα προβλήματα των εργαζομένων” δήλωσε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
“Η αξιωματική αντιπολίτευση σε όλα βρίσκει καθυστερήσεις και προβλήματα” σημείωσε.
“Περιμένουμε περισσότερα εμβόλια και κρίθηκε ότι τώρα ήταν η στιγμή να ενισχυθούν οι εμβολιασμοί σε 19 νησιά, που απομένουν. Θυμίζω ότι σε 32 νησιά και εν μέσω του χειμώνα και με δύσκολες καιρικές συνθήκες, ήταν ένα πολύ δύσκολο επιχειρησιακά σχέδιο ολοκληρώθηκαν οι εμβολιασμοί, ολοκληρώνονται μέχρι τέλη Μαΐου σε 36 ακόμα νησιά. Μιλάμε για 19 μεγαλύτερα νησιά που θα ανοίξει σύντομα για τους 18 και άνω με το μονοδοσικό για να πάμε πιο γρήγορα και να θωρακιστούν τα νησιά μας” τόνισε.
Σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας σχολίασε ότι “με αφορμή τα ανοίγματα θέλω να τονίσω ότι γίνονται σταδιακά και με μεγάλη προσοχή με αυστηρή επιτήρηση. Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε, υπάρχει μια αισιοδοξία και είναι λογική μετά από τόσους μήνες περιορισμών. Ως προς τα κρούσματα θέλω να πω ότι γίνονται πάρα πολλά τεστ κάθε ημέρα, και self test και τα επιβεβαιωτικά τους είναι λογικό να αυξάνουν και τα κρούσματα”.
Ερωτηθείσα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και για την αυστηροποίηση των ποινών απάντησε ότι “ήταν ένα ειδεχθές έγκλημα και μας σοκάρει όλους. Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Οι αρχές κινητοποιήθηκαν εξ αρχής, υπάρχουν δύο ομάδες που ερευνούν αυτή την υπόθεση. Όπως γνωρίζετε οι δράστες έχουν επικηρυχθεί. Είναι άμεση προτεραιότητα να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, έχω εμπιστοσύνη ότι η αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της επιχειρησιακά και θα συλληφθούν οι δράστες. Με αφορμή θα πω ότι η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα και αν θέλετε ο λόγος που τέτοιου είδους εγκλήματα, πέρα του προφανούς, προκαλούν σοκ είναι ότι σπάνια βλέπουμε τέτοιου είδους εγκλήματα στην Ελλάδα. Σε σχέση με τις ποινές, υπάρχει σε επεξεργασία από την επιτροπή παρακολούθησης του Ποινικού Κώδικα μια σειρά προτάσεων, αναμένουμε τις εισηγήσεις τους και πιστεύω θα τις έχουμε μέσα στις επόμενες ημέρες”.

Ακούστε το ηχητικό:

ΤΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.