Quantcast
Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης: Εγκαινιάζει τα 14 αναβαθμισμένα αεροδρόμια της Fraport - enikonomia.gr
share

Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης: Εγκαινιάζει τα 14 αναβαθμισμένα αεροδρόμια της Fraport

δημοσιεύτηκε:

Στον νέο τερματικό σταθμό του αεροδρομίου “Μακεδονία” θα παραστεί σήμερα στις 8μ.μ. ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της τελετής εγκαινίων των 14 αναβαθμισμένων περιφερειακών αεροδρομίων που διαχειρίζεται η Fraport.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, το πρόγραμμα αναβάθμισης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας ολοκληρώθηκε 3 μήνες νωρίτερα από τα αρχικά χρονοδιαγράμματα και η Fraport, τον Φεβρουάριο του 2021, παρέδωσε 14 καινούργια, αναβαθμισμένα και ασφαλή αεροδρόμια, με νέες υπηρεσίες και περισσότερες ανέσεις για τους Έλληνες και τους ταξιδιώτες απ’ όλον τον κόσμο.
Αναλυτικά: Κατασκευάστηκαν 5 νέοι σύγχρονοι αεροσταθμοί, έγιναν 5 επεκτάσεις αεροσταθμών, 4 αναδιαμορφώσεις αεροσταθμών, ανακαινίστηκαν 12 διάδρομοι προσαπογείωσης, κατασκευάστηκαν και ανακαινίστηκαν 12 πυροσβεστικοί σταθμοί.
Τα εγκαίνια συμπίπτουν με το άνοιγμα του τουρισμού και η λειτουργία των 14 αναβαθμισμένων περιφερειακών αεροδρομίων έχει τεράστια σημασία για τον τουρισμό, την εξυπηρέτηση εγχώριων και ξένων ταξιδιωτών και την εικόνα μιας σύγχρονης χώρας.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.