Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Έγκλημα διαρκείας!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα καταγράφει πώς η εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία ανατρέπει όλα τα δεδομένα.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Οι γεωπολιτικές και οικονομικές αναταράξεις και τα σενάρια για την επόμενη ημέρα.

– Γράφουν στην «R»: Π. Πετράκης, Αθ. Δρούγος, Σ. Καλεντερίδης, Γ. Φίλης.

– Ανησυχία στο οικονομικό επιτελείο για τις παρενέργειες σε ρυθμό ανάπτυξης, πληθωρισμό, τουρισμό και βιομηχανία.

– Τι ετοιμάζουν Βρυξέλλες και Αθήνα για την προστασία νοικοκυριών και επιχειρήσεων από την εκρηκτική άνοδο των ενεργειακών τιμών.

– Τσουνάμι ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά. Αυξήσεις – φωτιά έως και 32% μέχρι τον Απρίλιο.

– Η πολιορκία της Μαριούπολης και η «μεγάλη έξοδος» των Ελλήνων. Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τα όσα ζουν οι ομογενείς στα μέτωπα του πολέμου.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Αποκλειστική συνέντευξη του Ζαν – Κλοντ Τρισέ στην «R»: «Η Ευρώπη πρέπει να έχει μια πραγματικά ενιαία ενεργειακή πολιτική». «Ενα θλιβερό κεφάλαιο της Ιστορίας γράφεται μπροστά στα μάτια μας», δηλώνει για τον πόλεμο στην Ουκρανία ο πρώην πρόεδρος της ΕΚΤ.

– Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει ο Ερντογάν. Οι πιέσεις από Ουάσιγκτον και Βρυξέλλες για να εγκαταλείψει την τακτική των ίσων αποστάσεων και οι νέοι κλυδωνισμοί που δέχεται η τουρκική οικονομία.

– Αγριο “κυνήγι” των Ρώσων ολιγαρχών. Ειδική ομάδα δράσης για τον εντοπισμό και την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων τους συστήνουν ΗΠΑ και Ευρώπη.

Κώστας Σκρέκας: «Σε αυτή την ιστορική συγκυρία για την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο, η Ελλάδα δεν θα παραμείνει ουδέτερη απέναντι σε πράξεις που παραβιάζουν το Διεθνές Δίκαιο».

Γιώργος Κατρούγκαλος: «Η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει να αποτελεί δύναμη ειρήνης, σταθερότητας και ήπιας ισχύος και να ασκεί μια πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική».

– Στο μέτωπο της πανδημίας: Ο οδικός χάρτης για πλήρη άρση των περιορισμών. Πρόθεση της κυβέρνησης είναι μέχρι το Πάσχα να μην ισχύουν μέτρα για τους εμβολιασμένους.

– «Απειλούσε ότι θα με μαχαιρώσει». Νέο επεισόδιο στον πόλεμο των ράπερ Light και Lamanif.

– Στο εδώλιο προπονητής στίβου για απόπειρα βιασμού ανήλικης. Τι αναφέρει το βούλευμα με το οποίο παραπέμπεται σε δίκη.

Δείτε το τηλεοπτικό spot εδώ


share
Σχόλια Αναγνωστών

Η Realnews εκτάκτως το Σάββατο

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ολη η αλήθεια για εμβόλια και μεταλλάξεις» κυκλοφορεί, εκτάκτως το Σάββατο, η Realnews. Κορυφαίοι επιστήμονες απαντούν σε 20 κρίσιμα ερωτήματα της εφημερίδας.
Στο ρεπορτάζ της Realnews:
– Αναλυτικός οδηγός για τα επόμενα βήματα στη μάχη κατά της πανδημίας.
-«Οσο γρηγορότερα κινηθούμε με τον εμβολιασμό, τόσο μειώνουμε την πιθανότητα επικράτησης των παραλλαγών του ιού», τονίζουν στην «R» διακεκριμένοι λοιμωξιολόγοι.

-Αγώνας δρόμου 45 ημερών από το υπουργείο Υγείας για να έρθουν στη χώρα μας 3 εκατ. δόσεις και να εμβολιαστούν μέχρι το τέλος Απριλίου οι ευπαθείς ομάδες και οι άνω των 60 ετών.
-«Ο στόχος που έχουμε θέσει, να εμβολιαστεί το 70% των ενήλικων πολιτών της Ε.Ε. μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, είναι απολύτως εφικτός», δηλώνει στην «R» η επίτροπος Υγείας Στέλλα Κυριακίδου.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Ολόκληρη η κατάθεση του τραυματισμένου αστυνομικού: «Μου έλεγαν εδώ θα πεθάνεις». Τι είπε στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. μέσα στο νοσοκομείο ο ειδικός φρουρός που δέχθηκε επίθεση από 70 άτομα το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη. Τι προκύπτει από τις έρευνες για τον ξυλοδαρμό του 29χρονου πολίτη από αστυνομικούς το μεσημέρι της Κυριακής.
– Παρέμβαση Μητσοτάκη για το σχολείο στο Δαμάσι. Το τηλεφώνημα του πρωθυπουργού που οδήγησε στη δωρεά μεγάλου ομίλου.
– Θυμήθηκε τον διάλογο λίγο πριν από τη Σύνοδο Κορυφής. «Σωσίβιο» στην Ε.Ε. αναζητεί ο Ερντογάν, που κλονίζεται στο εσωτερικό της χώρας του.
Κυριάκος Πιερρακάκης: «Πολίτες και κράτος έχουν εξοικονομήσει πολλά εκατομμύρια εργατοώρες με το gov.gr».
Πάνος Σκουρλέτης: «Για την κυβέρνηση, η πιο προσφιλής επιλογή είναι ο αυταρχισμός και η καταστολή».
– Εκπτωση στον ΕΝΦΙΑ για 1,8 εκατ. ιδιοκτήτες. Ποιοι εργαζόμενοι και επαγγελματίες που έχουν πληγεί από την πανδημία θα πληρώσουν χαμηλότερο φόρο.
– Από «κόσκινο» οι συνομιλίες του Λιγνάδη στα κοινωνικά δίκτυα. Το ενδεχόμενο κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας ερευνούν οι εισαγγελικές Αρχές.
– Επίθεση με βιτριόλι. Συγκλονίζει η κατάθεση ψυχής της Ιωάννας.
– «Ανέβασε το ροζ βίντεο χωρίς την άδειά μου». Η μήνυση που κατέθεσε η 30χρονη «αφέντρα» κατά δημοφιλούς ράπερ, ανταγωνιστή του Lamanif.




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.