Quantcast
Πώς θα λειτουργήσει η εκπαίδευση από Σεπτέμβριο - Τι είπε η Κεραμέως - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Πώς θα λειτουργήσει η εκπαίδευση από Σεπτέμβριο – Τι είπε η Κεραμέως – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Κανονικά θα λειτουργήσουν από Σεπτέμβριο όλες οι εκπαιδευτικές δομές, όπως γνωστοποίησε σήμερα η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha.
Όπως είπε ” από Σεπτέμβριο πάμε σε κανονική λειτουργία εκπαιδευτικών δομών. Συνεπώς καλούμε τους φοιτητές, τους εκπαιδευτικούς να εμβολιαστούν μαζικά ” εάν δεν έχουν εμβολιαστεί.
Εν συνεχεία ρωτήθηκε εάν θα ανοίξουν και τα πανεπιστήμια. Απάντησε καταφατικά ” Βεβαίως” και θα ανοίξουν και εξήγησε ότι ” Ο προγραμματισμός είναι για ανοιχτές εκπαιδευτικές δομές συνολικά, για τα πανεπιστήμια, τα σχολεία, είναι και για τις σχολές επαγγελματικής κατάρτισης. Σας λέω ο σχεδιασμός είναι αυτός. Έχουμε ένα μοναδικό όπλο το οποίο δεν είχαμε πέρυσι. Και έχουμε επίσης το δεδομένο ότι η πλειοψηφία του ενήλικου πληθυσμού έχει ήδη εμβολιαστεί” και πρόσθεσε ότι οι πιο ευάλωτοι πολίτες, οι πιο ευπαθείς, οι πιο ηλικιωμένοι έχουν ήδη εμβολιαστεί”, ωστόσο επεσήμανε ” θέλουμε ακόμη δρόμο για να χτίσουμε το τείχος ανοσίας που χρειαζόμαστε”.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.