Quantcast
Η Realnews σήμερα 30/12/18 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 30/12/18

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ψηφίζουν συνεννόηση, φοβούνται νέα μέτρα», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα δημοσιεύει δημοσκόπηση της MRB, στην οποία καταγράφονται οι ανησυχίες και οι προσδοκίες των Ελλήνων για το 2019.

Σύμφωνα με την έρευνα, για λογαριασμό της Realnews, προκύπτει:

– Το 75,9% των Ελλήνων ζητά από τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας εθνικό διάλογο και συνεννόηση για τη μεταμνημονιακή εποχή.

– Το 53,5% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι θα χρειαστούν νέα μέτρα, πέραν των όσων έχουν ήδη συμφωνηθεί.

– Το 60,7% των πολιτών πιστεύει ότι η χώρα δεν θα καταφέρει να επιτύχει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης το 2019.

– Οικονομία, ανάπτυξη, προσφυγικό και φοροελαφρύνσεις στη μεσαία τάξη οι τομείς στους οποίους πρέπει να δώσει έμφαση η κυβέρνηση τη νέα χρονιά.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Μήνυμα από τις Βρυξέλλες: «Ήρθε η ώρα να βγει η Ελλάδα στις αγορές».

– Plan B για F-16, υποβρύχια και φρεγάτες. Tι εξετάζουν οι επιτελείς του Πενταγώνου για το εξοπλιστικό πρόγραμμα μετά τις νέες προκλήσεις της Άγκυρας.

– Βασίλης Κικίλιας: «Ο κ. Τσίπρας θα “πληρώσει” γιατί υποτίμησε τον πατριωτισμό των Ελλήνων».

– Μιχάλης Καλογήρου: «Οφείλουμε, πολιτικοί και δικαστές, να συνεργήσουμε στην αποκατάσταση των θεσμικών σχέσεων».

– Yπόθεση Νίκου Μαυρίκου: Η άγνωστη απαγωγή του 2015 και το «μυστικό» που κρύβουν οι κάμερες.

– Νέα στοιχεία – φωτιά από την οικογένεια Τοπαλούδη. Ο βιασμός της Ελένης το 2017 και η παρέα του Αρχάγγελου.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η μεγάλη επιθυμία της Δούκισσας Νομικού. Θέλει δεύτερο παιδί! Η λαμπερή παρουσιάστρια, που έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του γιου της, Σάββα, δεν κρύβει τη λαχτάρα της να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

– Απόδραση στην Κύπρο. Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεκλέβουν χρόνο από το βαρυφορτωμένο πρόγραμμά τους για να ταξιδέψουν στο Νησί της Αφροδίτης.

– Γιορτάζει τον έρωτα. Πιο σίγουρη από ποτέ, η Μπάγια Αντωνοπούλου προχωρά μπροστά και απολαμβάνει τον έρωτά της με τον σεφ Ακη Δρούγκα.

– «Εύχομαι να ακούω γέλια στους δρόμους». Η χαρισματική Αλκηστις Πρωτοψάλτη δίνει στην «R» μια συνέντευξη ψυχής για όσα αγαπά, όσα τη θυμώνουν και όσα θέλει να έρθουν τη νέα χρονιά.

– Γάμος τον Ιούνιο στα όμορφα Χανιά. Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκαλύπτει ότι θα παντρευτεί τη Σοφία Μαριόλα και πως θα χορέψει συρτάκι ως άλλος Ζορμπάς.

– Σεφ, μόνος, ψάχνει. Ο Τζωρτζ Παπακώστας, που ξεχωρίζει τηλεοπτικά πλάι στην Ελένη Μενεγάκη, αναζητεί την ιδανική σύντροφο για να κάνει οικογένεια.

– Μετακόμισε για την αγάπη. Η όμορφη Χαρά Παππά άφησε τη χώρα μας για να βρει στην Τουρκία τον σταρ σύντροφό της Μπουράκ Χακί, τον οποίο θα παντρευτεί!



share
Σχόλια Αναγνωστών

Η Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Διπλό χτύπημα από τον Σουλτάνο» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει έκθεση της Frontex για το προσφυγικό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα στα νησιά του Αιγαίου και στον Εβρο, υπάρχει κατευθυνόμενη αύξηση των μεταναστευτικών ροών από την Τουρκία.

Το ρεπορτάζ της Realnews καταγράφει την κραυγή αγωνίας από τις τοπικές κοινωνίες για το νέο κύμα προσφύγων και την ανησυχία στην Αθήνα, καθώς και τον προβληματισμό στις Βρυξέλλες από τα ύποπτα παιχνίδια του Ερντογάν.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ολο το σχέδιο για τις 120 δόσεις. Σκληρό μπρα ντε φερ για χρέη σε εφορία και Ταμεία. Η τελική πρόταση της Αθήνας και οι απαιτήσεις των δανειστών.

– Ιερός πόλεμος για την ταυτότητα φύλου. Τι εξομολογείται σε συνεργάτες του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

– Δύο πρόσωπα «κλειδιά» στην απαγωγή Λεμπιδάκη. Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι στον «σκληρό πυρήνα» των δραστών συμμετείχαν άτομα γνωστά στις Αρχές από την υπόθεση του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Νίκος Παππάς: «Η Ν.Δ. να ψηφίσει αυτή τη φορά τα θετικά μέτρα διανομής του υπερπλεονάσματος».

Κωστής Χατζηδάκης: «Το θέμα δεν είναι ο κ. Καμμένος, αλλά ο κ. Τσίπρας που τον ανέχεται».

– Δήλωση της Φώφης Γεννηματά στην «R»: «Οι πολίτες να πάρουν τη μεγάλη υπόθεση ενότητας του προοδευτικού χώρου στα χέρια τους. Θα είναι συνιδρυτές μιας μεγάλης αυτόνομης παράταξης».

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η νέα μούσα του Γιώργου Κιμούλη. Είναι αχώριστος με την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη. Ο πολυσχιδής δημιουργός και η όμορφη συμπρωταγωνίστριά του στο «Μαυροπούλι» ήρθαν κοντά ενώ έκαναν πρόβες και απολαμβάνουν ιδιαίτερα ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

– Σχέδια συγκατοίκησης για Κλέλια και Ρένο. Οι ανερχόμενοι ηθοποιοί Κλ. Ανδριολάτου και ο Ρ. Ρώτας σκέφτονται σοβαρά να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

– Ράγισε το γυαλί. Η τετράχρονη σχέση της ηθοποιού Μάρας Δαρμουσλή και του σκηνοθέτη Τάσου Δαρδαγάνη δοκιμάζεται τον τελευταίο καιρό από μια έντονη κρίση.

– Οριστικός χωρισμός για Μαρίζα – Κωνσταντίνο. Ο ηθοποιός – σκηνοθέτης Κ. Ασπιώτης και η τραγουδοποιός Μ. Ρίζου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

– Στο σανίδι για τη Ζωή. Η Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου αποκαλύπτει στην «R» πως θα παίξει στην παράσταση – φόρο τιμής στη μητέρα της Ζωή Λάσκαρη.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.