Quantcast
ΣΕΕΠΕ: Δωρεά καυσίμων και υλικοτεχνικού εξοπλισμού στο Πυροσβεστικό Σώμα - enikonomia.gr
share

ΣΕΕΠΕ: Δωρεά καυσίμων και υλικοτεχνικού εξοπλισμού στο Πυροσβεστικό Σώμα

δημοσιεύτηκε:

Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος (ΣΕΕΠΕ) προχώρησε στη δωρεά 40 κυβικών καυσίμων και 60 αλυσοπρίονων με τον εξοπλισμό τους -ως ελάχιστο δείγμα στήριξης στο έργο των Ελλήνων πυροσβεστών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Σύνδεσμος προχώρησε στη δωρεά απαραίτητου εξοπλισμού πυροπροστασίας, ενώ χορήγησε και σημαντική ποσότητα καυσίμων, καθώς «κρίνει ως ύψιστη προτεραιότητα την ενίσχυση με κάθε μέσο των ανθρώπων που με αυταπάρνηση επιχειρούν αδιάκοπα για την προστασία των ανθρώπινων ζωών, των περιουσιών, αλλά και του φυσικού πλούτου της χώρας μας».
Ο πρόεδρος του ΣΕΕΠΕ, Ιωάννης Αληγιζάκης, δήλωσε: «Η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με μία πρωτοφανή ανθρωπιστική και περιβαλλοντική κρίση. Χιλιάδες συνάνθρωποί μας κλήθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, βλέποντας κόπους ζωής να χάνονται μέσα σε μόλις λίγες ώρες. Για τον λόγο αυτό, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που τους αναλογεί απέναντι στους σκληρά δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, τα μέλη του Συνδέσμου μας στέκονται έμπρακτα στο πλευρό όλων των αφανών ηρώων που συνεχίζουν και δίνουν καθημερινό αγώνα στα πύρινα μέτωπα. Μέσα από τη συλλογική προσπάθεια και την κινητοποίηση των αρμόδιων φορέων, του επιχειρηματικού κόσμου και της κοινωνίας θα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τις τεράστιες επιπτώσεις από τις πρωτοφανείς καταστροφές».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.