Quantcast
Ανακοινώσεις την Τρίτη για τα μέτρα κατά του κορονοϊού – Επιστρέφει η μάσκα; - enikonomia.gr
share

Ανακοινώσεις την Τρίτη για τα μέτρα κατά του κορονοϊού – Επιστρέφει η μάσκα;

δημοσιεύτηκε:

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου διευκρίνισε ότι το νέο πλαίσιο λειτουργίας και τα μέτρα που αφορούν την πανδημία θα ανακοινωθούν κατά πάσα πιθανότατα την Τρίτη, αποκαλύπτοντας ότι η επαναφορά της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους είναι στο τραπέζι.
“Είναι ένα ενδεχόμενο. Εφόσον το υποδείξει η επιτροπή των λοιμωξιολόγων οφείλουμε να το εφαρμόσουμε” είπε στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ. “Νομίζω ότι την Τρίτη θα ανακοινωθεί το πλαίσιο λειτουργίας της χώρας, της οικονομίας και της κοινωνίας, όσον αφορά την πανδημία και τον Covid. Δυστυχώς δεν έχουμε τελειώσει με την πανδημία, επιμένει σε πείσμα όσων ερμηνεύουν τα πράγματα με το δικό τους τρόπο, δεν υποχωρεί. Δημιουργεί απειλές κυρίως για όσους είναι ανεμβολίαστοι” ανέφερε.
“Ή θα εμβολιαστούν αυτοί οι άνθρωποι ή θα νοσήσουν” πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου. “Με τους αριθμούς των εμβολιασμών δεν μετράμε ψήφους, μετράμε ανθρώπινες ζωές” υπογράμμισε. “Θα πάμε σε μια σειρά από μέτρα που θα προστατέψουν την κοινωνία και την οικονομία από μεγάλες περιπέτειες” σημείωσε.
Σύμφωνα με όσα είπε για κάποιους χώρους θα υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια που έχουν να κάνουν με τη φύση της δραστηριότητας. “Γενικό lockdown δεν πρόκειται να υπάρξει. Δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει η οικονομία” σχολίασε.

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.