Quantcast
Κακοκαιρία “Μπάλλος”: Κλείνουν Κηφισός και παραλιακή από 01.00 έως 08.00 – Όλα τα έκτακτα μέτρα - enikonomia.gr
share

Κακοκαιρία “Μπάλλος”: Κλείνουν Κηφισός και παραλιακή από 01.00 έως 08.00 – Όλα τα έκτακτα μέτρα

δημοσιεύτηκε:

Έξι προληπτικά μέτρα ανακοίνωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης για την αντιμετώπιση των επικίνδυνων φαινομένων που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία “Μπάλλος”.
Ο υπουργός ήταν καθησυχαστικός και ξεκαθάρισε πως πρόκειται για προληπτικά μέτρα και πως δεν υπάρχει κάτι που να προκαλεί πανικό. “Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία” υπογράμμισε ο κ. Στυλιανίδης.
Επεσήμανε ακόμη ότι υπάρχουν σοβαρές μετεωρολογικές ενδείξεις ότι θα υπάρξει επιδείνωση του επικίνδυνου καιρικού φαινομένου από τις 3-6 το πρωί και θα συνεχίσει την πορεία του επηρεάζοντας την Εύβοια και τη Χαλκιδική σε μεταγενέστερο στάδιο. Μάλιστα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επηρεάσει τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τη Σάμο και την Ικαρία.

Τα έξι προληπτικά μέτρα

– 01.00-08.00 το πρωί απαγορεύεται η διέλευση Ι.Χ και μέσων μαζικής μεταφοράς σε Κηφισό και παραλιακή. Για τα φορτηγά θα εκτιμηθεί η κατάσταση ανάλογα με την εξέλιξη του φαινομένου και θα υπάρξουν ανακοινώσεις σε συνεννόηση με την Τροχαία και θα δίνονται οδηγίες για όλους τους δρόμους εισόδους στην Αττική
– Κλειστές θα είναι οι δημόσιες υπηρεσίες στην Αττική εκτός από τις αναγκαίες για τη διαχείριση του φαινομένου
– Ενθαρρύνεται η τηλεργασία στην Αττική σε όλο τον ιδιωτικό τομέα. Θα συνεισφέρει στην αποσυμφόρηση του φαινομένου.
– Λόγω της εξέλιξης του του επικίνδυνου φαινομένου αποφασίσαμε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σε Κέρκυρα, Σάμο και Ικαρία καθώς ήδη είχε αποφασιστεί να είναι κλειστά τα σχολία σε Αττική, Χαλκιδική και Εύβοια.
– Κλειστοί θα είναι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠΑμεΑ) σε Αττική, Εύβοια, Χαλκιδική, Κέρκυρα, Σάμο και Ικαρία.
– Αξιοποιούνται όλα τα αναγκαία μέσα από ιδιωτικές εταιρείες ώστε ο ιδιωτικός τομέας να συνδράμει στην αντιμετώπιση των φαινομένων με τα μέσα που διαθέτει.

Εντοπίστηκε σώος ο αγνοούμενος οδηγός στο Πικέρμι

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση στο Πικέρμι, καθώς υπήρχαν αναφορές ότι αγνοείται ο οδηγός ενός αυτοκινήτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε μέσω του “112” ότι ιδιώτης είδε ένα αυτοκίνητο να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα και ένα όχημα από την 1η ΕΜΑΚ, που πραγματοποίησαν έρευνες προκειμένου να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί.


Πληροφορίες που μετέδωσε το ΟΡΕΝ αναφέρουν ότι ο συναγερμός έληξε, καθώς ο άνδρας είναι σώος και επικοινώνησε ο ίδιος με τις Αρχές. Το αυτοκίνητο του οδηγού παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στην περιοχή Ήμερο Πεύκο, ο ίδιος όμως κατάφερε να βγει από το όχημα και επέστρεψε στο σπίτι του. Τότε, διαπίστωσε ότι βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα στο σημείο όπου είχε εγκαταλείψει το όχημά του και επικοινώνησε με την Αστυνομία, ενημερώνοντας για το τι είχε συμβεί.

Κακοκαιρία “Μπάλλος”: Εκατοντάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική, κλειστοί δρόμοι

Κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου έχουν μετατραπεί σε “ποτάμια”, σημειώνονται διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων, ενώ στους υπόλοιπους δρόμους που παραμένουν ανοικτοί επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.


Δύο σχολεία σε Νέα Ιωνία και Νέα Φιλαδέλφεια πλημμύρισαν. Μάλιστα, στη δεύτερη περίπτωση οι μαθητές απομακρύνθηκαν από τις αίθουσες περπατώντας σε έναν “διάδρομο” από θρανία και καρέκλες.


Σημειώνεται ότι νωρίς το μεσημέρι εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα μέσω του 112 στους κατοίκους του λεκανοπεδίου για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, με τη σύσταση να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και περιοχές που έχουν ή μπορεί να πλημμυρίσουν.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από την περιοχή της Αττικής έχουν γίνει μέχρι στιγμής 560 κλήσεις για άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα ισόγεια και υπόγεια, 28 κλήσεις για κοπές δέντρων και αφαιρέσεις αντικειμένων, 22 κλήσεις για απεγκλωβισμούς οδηγών και επιβατών από ακινητοποιημένα αυτοκίνητα και 36 κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες.
Σε φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης, διακρίνεται ένα αυτοκίνητο να έχει πέσει σε φρεάτιο, στην Αγίου Κωνσταντίνου στο Μαρούσι:



Σημειώνεται ότι κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή, όλα τα σχολεία της Περιφέρειας Αττικής, της Εύβοιας και της Χαλκιδικής, όπως ανακοίνωσε ο Χρήστος Στυλιανίδης, ενώ εντός της ημέρας ενδεχομένως να υπάρξουν ανακοινώσεις και για άλλες περιοχές. Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις για την περιοχή του Ανατολικού Αιγαίου, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το meteo.gr, τα μεγαλύτερα ύψη υετού στην Αττική έχουν καταγραφεί σε Πατήσια, Περιστέρι και Αμπελόκηπους όπου σε διάστημα περίπου 7 ωρών έχουν πέσει 120, 120 και 108 χιλιοστά βροχής αντίστοιχα. Στον παρακάτω χάρτη παρουσιάζεται η κατανομή του αθροιστικού υετού στο νομό Αττικής έως από την αρχή του 24ωρου έως το μεσημέρι της Πέμπτης 15/10 και σημειώνονται οι περιοχές όπου καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής.



Από το πρωί σήμερα, έχει τεθεί για πρώτη φορά σε εφαρμογή το σχέδιο του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με τις Περιφέρειες και τους Δήμους, που προβλέπει μεταξύ άλλων τις προληπτικές απομακρύνσεις κατοίκων που βρίσκονται σε πυρόπληκτες περιοχές στην Εύβοια και την Αττική. Στις 13.12 εστάλη μήνυμα του 112 στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και στις 15:00 στους κατοίκους της πυρόπληκτης Εύβοιας, με την ίδια προειδοποίηση.


Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, σήμερα και έως το πρωί της Παρασκευής αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο σύνολο της χώρας, ενώ πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως σε νησιωτικές περιοχές Ιονίου και Αιγαίου καθώς και σε παράκτιες περιοχές της Πελοποννήσου, της Στερεάς και ενδεχομένως της Χαλκιδικής. Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι κατά τόπους ισχυρά στο Νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά και στην Εύβοια έως το πρωί της Παρασκευής, ενώ από το απόγευμα σήμερα έως αύριο το πρωί κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα θα εκδηλωθούν και στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο.
Κακοκαιρία “Μπάλλος”: Δείτε LIVE την πορεία της

Σύμφωνα με τα τελευταία μετεωρολογικά στοιχεία, η κακοκαιρία “Μπάλλος” επηρεάζει αρχικά το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τη Στερεά και σταδιακά θα επεκταθεί στην υπόλοιπη χώρα. Εκτός από τις έντονες βροχές και τις καταιγίδες, αναμένονται χαλαζοπτώσεις, χιονοπτώσεις, θυελλώδεις άνεμοι αλλά και πτώση της θερμοκρασίας.




Δείτε live εικόνα από την Κεφαλονιά:





Δείτε live εικόνα από την Κέρκυρα:




Στυλιανίδης: “Δύσκολο διήμερο”

Η κακοκαιρία “Μπάλλος” είναι ένα “επικίνδυνο” και “πολύ σοβαρό” καιρικό φαινόμενο, όπως είπε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, σε έκτακτη ενημέρωση που πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης, προειδοποιώντας ότι το διήμερο που έχουμε μπροστά μας είναι “δύσκολο”.


Ο κ. Στυλιανίδης σ’ αυτήν τη σύσκεψη είχε σημειώσει ότι ο “Μπάλλος” κυριαρχεί σε όλη τη χώρα και διαβεβαίωσε ότι από χθες όλες οι εμπλεκόμενες δυνάμεις είναι σε πλήρη διασπορά και ετοιμότητα. “Έχουμε προλάβει πολλά περιστατικά που θα μπορούσαν να εξελιχθούν δυσάρεστα”, είπε και πρόσθεσε ότι έχουν ενεργοποιηθεί τα ενιαία συντονιστικά έργα ανά Περιφερειακή Ενότητα.


Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας επανέλαβε ότι βασικός στόχος και προτεραιότητα είναι η διαφύλαξη της ζωής των πολιτών και στη συνέχεια των υποδομών της χώρας.


Αναφερόμενος στα προβλήματα που είχε προκαλέσει μέχρι εκείνη την ώρα ο “Μπάλλος” εστίασε στην Αττική και την Κέρκυρα. Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία είχαν γίνει 385 κλήσεις από 20 περιοχές της Αττικής, είχε αναφέρει για να διευκρινίσει ότι οι 340 κλήσεις αφορούν σε αντλήσεις υδάτων και 11 σε απομακρύνσεις πολιτών από οχήματα. “Όλες έχουν εξελιχθεί αισίως”, είχε τονίσει για να προσθέσει ότι όλες οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής βρίσκονται σε γενική επιφυλακή.



Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει η Κέρκυρα λόγω υπερχείλισης ρέματος στο χωριό Μεσογγή. Όπως είπε ο Χρήστος Στυλιανίδης σε απογευματινή ενημέρωση, είχε κινητοποιηθεί ελικόπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων με εναέριους διασώστες για την απομάκρυνση ατόμων από στέγες σπιτιών και άλλα ψηλά σημεία.


Στο νησί θα μετέβαινε η 5η ΕΜΑΚ με ομάδα διάσωσης και διασωστικές λέμβους. Επίσης, επιχειρεί ερπυστριοφόρο του Πυροσβεστικού Σώματος και είχε κινητοποιηθεί και το Λιμενικό για έλεγχο στην παραλιακή ζώνη από τα Μωραΐτικα έως τη Λευκίμμη. “Στην Κέρκυρα είχαμε όντως ισχυρές καταιγίδες που δημιούργησαν προβλήματα”, είχε σημειώσει.


Στην πυρόπληκτη Εύβοια, έχουν μεταβεί 50 οχήματα της πυροσβεστικής και δυνάμεις της ΕΜΑΚ ώστε να προληφθούν τυχόν προβλήματα, είχε πει ο Χρήστος Στυλιανίδης και είχε υπογραμμίσει τη συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων.


Παράλληλα, είχε απευθύνει έκκληση στους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών, συστήνοντας να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις στις περιοχές όπου είχε σταλεί μήνυμα μέσω του “112”. “Δεν χρειάζεται πανικός”, είχε επισημάνει.


Πρωτόγνωρες εικόνες στην Ποσειδώνος – Βούλιαξε ολόκληρο λεωφορείο

Κάτω από γέφυρα στην παλαιά Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το λεωφορείο, που εκτελεί τη διαδρομή Πειραιάς-Βούλα, ακινητοποιήθηκε και καλύφθηκε σχεδόν ολόκληρο από το νερό.

Στο βίντεο μέσα από το λεωφορείο ακούγονται αρκετοί επιβάτες να τονίζουν ότι φοβούνται να κατέβουν, παρότι το όχημα είχε αρχίσει να γεμίζει νερά. Λίγη ώρα αργότερα το λεωφορείο είχε βυθιστεί ολόκληρο κάτω από το νερό.



Δείτε το συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ μέσα από το βυθισμένο λεωφορείο

Τι είπε επιβάτης του λεωφορείου στο enikos.gr

Σύμφωνα με επιβάτη του λεωφορείου που μίλησε στο enikos.gr, ο οδηγός του λεωφορείου δεν υπολόγισε σωστά την ποσότητα του νερού που υπήρχε κάτω από τη γέφυρα, με αποτέλεσμα να σβήσει η μηχανή και να ακινητοποιηθεί το όχημα.

Αμέσως τους ενημέρωσε ότι πρέπει να εγκαταλείψουν το όχημα, καθώς η στάθμη του νερού ανέβαινε.
Όταν αποβιβάστηκαν όλοι οι επιβάτες, εγκατέλειψε το όχημα και ο οδηγός.

Τους επιβάτες παρέλαβε άλλο λεωφορείο. Μάλιστα, όπως ανέφερε στο enikos.gr, τα ταξί δεν δέχονταν να πάρουν τους επιβάτες του λεωφορείου, επειδή ήταν βρεγμένοι.
Δείτε τις πρωτόγνωρες εικόνες






Συγκλονιστική ΦΩΤΟ από το Φαληρικό Δέλτα

Η κατάσταση στους δρόμους γύρω από το Φαληρικό Δέλτα είναι απελπιστική. Δείτε τη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr από την ανισόπεδη γέφυρα του τραμ στο Φαληρικό Δέλτα.


Πλημμύρισε γειτονιά στο Κουκάκι

Τα προβλήματα στο λεκανοπέδιο από την κακοκαιρία είναι σοβαρά. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr από γειτονιά στο Κουκάκι, όπου οι δρόμοι μοιάζουν με λίμνη. Κάτοικοι προσπαθούν με κοντάρια, ανεβασμένοι σε καρέκλες να αποφράξουν τα φρεάτια, ώστε να υποχωρήσει η στάθμη των νερού.




Σχηματίστηκε… καταρράκτης στον περιφερειακό Λυκαβηττού

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία “Μπάλλος” που πλήττει από το πρωί την Αττική. Ισόγεια, υπόγεια, δρόμοι και δύο σχολεία έχουν πλημμυρίσει λόγω των έντονων βροχοπτώσεων και καταιγίδων που σημειώνονται ανά διαστήματα. Είναι χαρακτηριστικό ένα βίντεο που δημοσιεύει η ΕΡΤ από τον περιφερειακό του Λυκαβηττού.
Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές, καθώς σε ένα σημείο του δρόμου έχει σχηματιστεί… καταρράκτης και τα ορμητικά νερά καταλήγουν στο οδόστρωμα, τη στιγμή που ένα αυτοκίνητο περνά από το σημείο.

Από νωρίς το μεσημέρι έχει σταλεί μήνυμα μέσω του “112” στους κατοίκους του λεκανοπεδίου για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και συστήνεται να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και περιοχές που έχουν ή μπορεί να πλημμυρίσουν.



Πλημμύρισαν σχολεία σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Ιωνία

Στο έλεος της κακοκαιρίας “Μπάλλος” βρίσκεται η Αττική. Από την καταρρακτώδη βροχή, πλημμύρισε ένα σχολείο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.


Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media, οι μαθητές φαίνονται να έχουν σχηματίσει ένα διάδρομο από θρανία και καρέκλες, προκειμένου να καταφέρουν να βγουν από την αίθουσα.




Σύμφωνα με το 902.gr, πρόκειται για σχολικό συγκρότημα στο οποίο στεγάζονται το 2ο Δημοτικό, το 1ο Νηπιαγωγείο, το 1ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο.





Δείτε το βίντεο



Σημειώνεται ότι σε όσους βρίσκονται στο λεκανοπέδιο της Αττικής εστάλη μήνυμα από το 112.


“Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις, περιοχές που έχουν ή μπορεί να πλημμυρίσουν. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών” αναφέρει η έκτακτη ειδοποίηση που έλαβαν στα κινητά τους όσοι βρίσκονται στην Αττική, από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.





Το 16ο δημοτικό σχολείο Νέας Ιωνίας πλημμύρισε έπειτα από την έντονη βροχόπτωση.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα 902.gr η διευθύντρια του σχολείου είχε ειδοποιήσει από το πρωί τον δήμο ότι τα φρεάτια είναι κλειστά.






“Πνίγηκε” η Ακαδημία Πλάτωνος – Ποτάμια οι δρόμοι στον Κολωνό


Αναγνώστης του enikos.gr έστειλε φωτογραφίες από την περιοχή του Κολωνού, όπου η στάθμη του νερού στους δρόμους περιμετρικά της Ακαδημία Πλάτωνος έχει ξεπεράσει το μισό μέτρο, και αρκετά αυτοκίνητα να έχουν “πνιγεί”.
Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr:

Κακοκαιρία “Μπάλλος”: Οι Τζιτζιφιές έγιναν… λίμνη – Αυτοκίνητα “κόλλησαν” στα νερά

Αναγνώστης του enikos.gr έστειλε φωτογραφίες από την περιοχή Τζιτζιφιές η οποία έχει μετατραπεί σε λίμνη. Η στάθμη του νερού είναι τόσο ψηλή που τα αυτοκίνητα “κόλλησαν” στη μέση του δρόμου. Στο σημείο βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


Προβλήματα από τη νεροποντή στην Αμφιθέας


Με μεγάλη δυσκολία γίνεται η κυκλοφορία στη λεωφόρο Αμφιθέας, όπου παρουσιάζεται από νωρίς συσσώρευση υδάτων.

Δείτε τις φωτογραφίες αναγνωστών από διάφορα σημεία της Αμφιθέας






Χάος στην πλημμυρισμένη Πειραιώς


Nωρίτερα έκλεισε η Πειραιώς σε δύο σημεία λόγω συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr από το σημείο και στις οποίες φαίνεται ο δρόμος που έχει πλημμυρίσει και τα αυτοκίνητα που έχουν ακινητοποιηθεί.




Ποτάμια οι δρόμοι στους Αγίους Αναργύρους


Στους Αγίους Αναργύρους οι δρόμοι έχουν γίνει ποτάμια. Οι οδηγοί στην Λάμπρου Κατσώνη χρειάζεται να επιδεικνύουν μεγάλη προσοχή λόγω της υψηλής στάθμης του νερού.

Δείτε βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, ο οποίος αναφέρει πως μόλις χθες έγινε καθαρισμός των φρεατίων.


Πτώση δέντρου στο Χαϊδάρι

Στο Χαϊδάρι, ένα τεράστιο δέντρο έπεσε στη μέση του δρόμου, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία.

Όπως βλέπετε ένα λεωφορείο βρίσκεται σταματημένο ακριβώς μπροστά του, καθώς δεν μπορεί να περάσει.




Χείμαρροι οι δρόμοι σε Νέα Ερυθραία, Κηφισιά και Εκάλη

Σε Νέα Ερυθραία και σε γειτονικές περιοχές όπως Κηφισιά και Εκάλη σημειώνονται τοπικά πλημμυρικά φαινόμενα.



Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα Forecast Weather Greece στo facebook από δρόμο της Κηφισιάς ο οποίος έχει μετατραπεί σε… χείμαρρο. Τα αυτοκίνητα κινούνται με ιδιαίτερη δυσκολία.





Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, από δρόμο της Νέας Ερυθραίας ο οποίος έχει πλημμυρίσει. Το ύψος του νερού είναι τέτοιο που τα αυτοκίνητα κινούνται με δυσκολία και με πολύ μικρές ταχύτητες.


Ανάλογες εικόνες και στην Κηφισιά, όπου η οδός Χελιδονούς μετατράπηκε σε ορμητικό ποτάμι.

Η κακοκαιρία “Μπάλλος” “χτύπησε” και τη Βουλή

Η κακοκαιρία “Μπάλλος” που πλήττει την Αττική επηρέασε το μεσημέρι και τη Βουλή. Μικρή ποσότητα νερού έπεσε στο εσωτερικό περιστύλιο, στο χώρο της έκθεσης για τα 200 χρόνια από το 1821, ενώ θραύσμα μαρμάρου έπεσε στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου, δίπλα από την είσοδο επί της οδού Αμαλίας.


Προβλήματα και στο κτίριο της Βουλής στην οδό Σέκερη, όπου βρίσκονται γραφεία βουλευτών. Πληροφορίες κάνουν λόγο για νερά που έτρεχαν από τις σκάλες.


Πλημμύρισε η Σχολή Καλών Τεχνών

Η κακοκαιρία “Μπάλλος” πλήττει σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ στην Αττική από το πρωί σημειώνεται σφοδρή βροχόπτωση μετατρέποντας κεντρικούς δρόμους και αρτηρίες σε ποτάμια.
Αποτέλεσμα ήταν να πλημμυρίσει ακόμη και ο κεντρικός διάδρομος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα «Φοιτητικά Νέα» φαίνεται ο πλημμυρισμένος διάδρομος του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος (πρώην ΤΕΙ).







Όμως η κακοκαιρία “Μπάλλος” προκάλεσε την πλημμύρα και της Σχολής Καλών Τεχνών με χαρακτηριστικές εικόνες και βίντεο να ανεβαίνουν στα social media.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.