Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Τι αλλάζει για τους δημοσίους υπαλλήλους» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει όλα όσα προβλέπουν οι μεταρρυθμίσεις που δρομολογεί η κυβέρνηση.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Θα εφαρμοστεί νέο σύστημα αξιολόγησης. Οι προσλήψεις θα γίνονται μόνο μετά από έλεγχο δεξιοτήτων σε αναβαθμισμένα κέντρα του ΑΣΕΠ.

– Στα θρανία θα καθίσουν 250.000 εργαζόμενοι του Δημοσίου, με στόχο την απόκτηση πρόσθετων προσόντων.

– Ερχεται νέο σύστημα επιλογής προϊσταμένων με απαιτητικά κριτήρια.

– Πώς θα αξιοποιηθούν οι υπάλληλοι με υψηλή απόδοση και δυνατότητες, με στόχο τη δημιουργία δεξαμενής στελεχών.

– Σε συνεργασία με την Κοινωνία της Πληροφορίας, θα συσταθεί ηλεκτρονική πλατφόρμα, στην οποία οι πολίτες θα βαθμολογούν τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– «Κλείδωσε» νέα συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν. Θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Οι διπλωματικοί σύμβουλοι των δύο ηγετών βρίσκονται σε διαβουλεύσεις για τον ορισμό της ημερομηνίας μεταξύ 18 και 23 Σεπτεμβρίου.

– Ερχεται και άλλη μείωση στις εισφορές. Στο τέλος του έτους αναμένεται ο περιορισμός τους κατά 0,6%, που θα οδηγήσει σε περαιτέρω αύξηση των μισθών. Πώς η εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας θα συμβάλει στην υποχώρηση του ασφαλιστικού κόστους.

– Φθινοπωρινές ανατιμήσεις σε 100 προϊόντα. Συναγερμός στο οικονομικό επιτελείο για την παρατεταμένη ακρίβεια. Εντολή για εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα τροφίμων, με στόχο τον εντοπισμό φαινομένων αισχροκέρδειας.

– Τεστ αντοχής για 400 γέφυρες. Το σχέδιο του ΤΕΕ για ελέγχους σε όλες τις υπέργειες διαβάσεις της χώρας.

– Τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Το πρόσωπο – κλειδί στη δολοφονία του Μιχάλη. Η ΕΛ.ΑΣ., μετά τη σύλληψη οπαδού του ΠΑΟ την Παρασκευή, αναζητεί έναν ακόμη νεαρό Ελληνα, που φέρεται να ήταν δίπλα στον 29χρονο όταν εκείνος δέχθηκε το μοιραίο χτύπημα. Αποκάλυψη της «R»: Από τις 25 Ιουλίου είχε προειδοποιήσει η Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας για την παρουσία Κροατών χούλιγκανς στην Αθήνα. Το παρασκήνιο της σύσκεψης στο Μαξίμου. Πώς θα εφαρμοστούν τα νέα μέτρα.

– Εξέταση DNA για το εμπόριο βρεφών στα Χανιά. Ζευγάρια από τη Γερμανία και την Ιταλία έρχονται στην Κρήτη για να διαπιστώσουν αν πράγματι είναι γονείς των παιδιών που απέκτησαν με τη βοήθεια των κατηγορουμένων.

– Ποιοι οργάνωσαν το κίνημα για ελεύθερες παραλίες. Ο καθηγητής πανεπιστημίου, ο λυκειάρχης και η νεαρή γραφίστρια που ηγήθηκαν στις διαμαρτυρίες.

Δείτε το σποτ

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.