Quantcast
Η Realnews αυτής της Κυριακής (25/2/2024) - enikonomia.gr
share

Η Realnews αυτής της Κυριακής (25/2/2024)

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «ΣΥΡΙΖΑ… σε δεύτερη διάσπαση» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews

Η εφημερίδα αναφέρεται στη σφοδρή σύγκρουση Κασσελάκη – Τσίπρα.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Η Ολγα Γεροβασίλη, με ανοιχτή στήριξη από τον πρώην πρωθυπουργό, θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος από τον σημερινό πρόεδρο.

– Η ανθρωπογεωγραφία της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ποιοι μετέχουν στην ομάδα των «νεοπροεδρικών», η οποία στηρίζει Κασσελάκη, και ποιοι στους «παλαιοπροεδρικούς», που ελπίζουν σε επιστροφή Τσίπρα μετά τις ευρωεκλογές.

– Τι σκέφτεται ο πρώην πρόεδρος για την επόμενη ημέρα.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Γιατί οι Τούρκοι ταράζουν τα ήρεμα νερά. Το παρασκήνιο των νέων προκλήσεων της Αγκυρας στο Αιγαίο και ο προβληματισμός της Αθήνας. Πώς αποσοβήθηκε το νέο επεισόδιο στα Ιμια. Η παραβίαση των ελληνικών χωρικών υδάτων από τουρκική ακταιωρό και τα τηλεφωνήματα που οδήγησαν στην εκτόνωση.

– Ποιες υποψηφιότητες κλείδωσαν για το «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο.

– Νίκος Χαρδαλιάς στην «R»: «Ζητάμε τον κάθετο έλεγχο από την Περιφέρεια Αττικής όλων των μεγάλων έργων που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη».

– Τραγωδία στα Τέμπη: Ποιους καλεί ως υπόπτους ο εισαγγελέας. Η λίστα των κατηγορουμένων περιλαμβάνει στελέχη των σιδηροδρομικών εταιρειών και διοικητικούς υπαλλήλους του υπουργείου Μεταφορών.

– Αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα: Πότε θα βγαίνει η κουκούλα από τους προστατευόμενους μάρτυρες. Τι προβλέπει η διάταξη που δίνει τη δυνατότητα στον εισαγγελέα να αποκαλύπτει την ταυτότητά τους.

– «Παγώνουν» τα επιτόκια στα στεγαστικά. Οι τράπεζες επεκτείνουν το πρόγραμμα προστασίας για 422.000 δανειολήπτες μέχρι το τέλος του έτους. Πώς διαμορφώνεται η μηνιαία δόση στα ενήμερα δάνεια κυμαινόμενου επιτοκίου σε ευρώ αλλά και σε ξένο νόμισμα. Τα νέα προϊόντα για αγορά στέγης με χαμηλότερες χρεώσεις που ετοιμάζουν τα πιστωτικά ιδρύματα.

– Διευθυντές στο Δημόσιο από τον ιδιωτικό τομέα. Ποιες αλλαγές σχεδιάζει η κυβέρνηση μέσω της Συνταγματικής Αναθεώρησης.

– «Παρέσυρε την κόρη μας όταν ήταν 16 χρόνων». Αποκαλύψεις για την οικογένεια των παλαιοχριστιανών. Ο πεθερός του 45χρονου πατέρα μιλά στην «R».

– «Κιβωτός του Κόσμου»: Δύο νέες μαρτυρίες για τον πατέρα Αντώνιο. Οι Aρχές ζήτησαν την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης για τις κακοποιήσεις σε δομές της οργάνωσης.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.