Quantcast
800.000 ευρώ πωλείται η μικρή Λέσβος - enikonomia.gr
share

800.000 ευρώ πωλείται η μικρή Λέσβος

δημοσιεύτηκε:

Ενα ακόμη ελληνικό νησί, η «μικρή Λέσβος» βγαίνει προς πώληση έναντι 800.00 ευρώ από τη γνωστή μεσιτική εταιρεία Vladi Private Islands.
Το νησί, που είναι γνωστό ως Πάμφιλο έχει έκταση 65 στρέμματα, πωλείται έναντι 12 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο και όπως επισημαίνεται σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mail», η αξία του είναι μικρότερη από εκείνη που έχει ένα δυάρι διαμέρισμα στο Λονδίνο!
Η μεσιτική εταιρεία αναφέρει πως τέτοιες ευκαιρίες έρχονται πολύ σπάνια…
«Είναι ένα πολύ ξεχωριστό νησί. Τα νερά του είναι καθαρά και ήρεμα. Γλυκό νερό μπορεί να εξασφαλιστεί με τη δημιουργία εγκαταστάσεων συλλογής του βρόχινου νερού ή με σύστημα αφαλάτωσης» διευκρινίζει μιλώντας στην εφημερίδα η Σαμπίν Ρόλινγκερ, εκπρόσωπος του μεσιτικού γραφείου.
Η νησίδα βρίσκεται απέναντι από το χωριό Πάμφιλα, σε απόσταση μόλις 200 μέτρων, και προς το παρόν δεν κατοικείται. Ωστόσο, όπως διευκρινίζεται στην αγγελία, μπορεί να εξασφαλιστεί οικοδομική άδεια για τον αγοραστή που θα θελήσει να δημιουργήσει εκεί το εξοχικό των ονείρων του. Τονίζεται, δε, ότι «είναι η πρώτη φορά που ο τωρινός Ελληνας ιδιοκτήτης του βάζει το νησί για πώληση στη διεθνή αγορά».

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.