Quantcast
Θεοδωράκης:Να ορίσουν από κοινού υπουργούς για τις διαπραγματεύσεις Σαμαράς και Τσίπρας - enikonomia.gr
share

Θεοδωράκης:Να ορίσουν από κοινού υπουργούς για τις διαπραγματεύσεις Σαμαράς και Τσίπρας

δημοσιεύτηκε:

Εκλογές στα τέλη του 2015 και συνεννόηση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στο ζήτημα των διαπραγματεύσεων με την τρόικα ζητεί ο Σταύρος Θεοδωράκης με άρθρο του στην εφημερίδα «Καθημερινή».

«Πρέπει να υιοθετήσουμε το γερμανικό εκλογικό σύστημα, να σπάσουμε τουλάχιστον τις μεγάλες περιφέρειες που ευνοούν τους πλούσιους και γνωστούς και να καταργήσουμε το μπόνους των 50 εδρών που επιτρέπει σε κόμματα μειοψηφίας να συμπεριφέρονται ως οι απόλυτοι κυρίαρχοι – θυμίζω ότι τον Μάιο του 2012, η ΝΔ με 18.8% πήρε το 36% της Βουλής!» γράφει ο επικεφαλής του «Ποταμιού» και προσθέτει:

«Εκλογές λοιπόν στα τέλη του 2015 και όχι την άνοιξη για έναν ακόμη λόγο που δύσκολα μπορούν να αντιληφθούν οι κρατικοδίαιτοι των κομμάτων. Γιατί εκτός από την δική τους προσδοκία να μπουν στα υπουργεία υπάρχουν και τα 35 δις του τουρισμού που προσδοκά η χώρα».

«Ο Αλέξης Τσίπρας σε συνεννόηση με τον Αντώνη Σαμαρά να ορίσει αναπληρωτές υπουργούς στους τομείς που σχετίζονται με το χρέος και τις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους. Ηχεί παράξενα σε μια χώρα που οι αρχηγοί “κρατάνε μούτρα” και δεν μιλούν ούτε στο τηλέφωνο για να μην το μάθουν τα στελέχη τους και χάσουν την ορμή της μάχης».

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.