Quantcast
«Θερμό επεισόδιο» στη Βουλή με την Χρυσή Αυγή - enikonomia.gr
share

«Θερμό επεισόδιο» στη Βουλή με την Χρυσή Αυγή

δημοσιεύτηκε:

Ανέβηκαν έντονα οι τόνοι σε φραστικό επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος, Π.Σκουρλέτη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρ.Παππά. την απομάκρυνση του Γ.Λαγού από την αίθουσα ζήτησε ο προεδρεύων.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος συνέχισε την αντιπαράθεση με τον Χρ.Παππά και τον κατηγόρησε ότι νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χ.Α. του είπε: «Να προσέχει η οικογένεια σου».

Ο Χρ.Παππάς αρνήθηκε ότι είπε κάτι τέτοιο και άρχισε να διαμαρτύρεται εκτός μικροφώνου. Στον διάλογο παρενέβησαν οι βουλευτές της Χ.Α. Γ. Λαγό,Ηλ. Παναγιώταρος και Ελ.Ζαρούλια με ύβρεις κατά των υπουργών.

Ο προεδρεύων της Βουλής, Γ.Λαμπρούλης προειδοποίησε τον Γ.Λαγό ότι θα ζητήσει την παρέμβαση της φρουράς εάν δεν καθίσει στο έδρανο του. Όταν ο βουλευτής της Χ.Α. συνέχισε τότε ο προεδρεύων της Βουλής κάλεσε την φρουρά προκειμένου να τον βγάλει εκτός της αίθουσας.

Αυτή την στιγμή έχει εισέλθει η φρουρά, ενώ βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι όρθιοι γύρω από τον Γ. Λαγό για να εμποδίσουν την φρουρά της Βουλής.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.