Quantcast
Θετικός ο Τζιτζικώστας για τη δημιουργία hot spot στη Θέρμη - enikonomia.gr
share

Θετικός ο Τζιτζικώστας για τη δημιουργία hot spot στη Θέρμη

δημοσιεύτηκε:

Τη θέση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για να δημιουργηθεί το κέντρο μετεγκατάστασης προσφύγων στο στρατόπεδο 561 στην περιοχή της Θέρμης μετέφερε ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας κατά της διαδοχικές συναντήσεις του με τον γενικό γραμματέα Μετανάστευσης του υπουργείου Εσωτερικών Βασίλη Παπαδόπουλο και την συντονιστική επιτροπή κατοίκων των Διαβατών.

«Σε καμία περίπτωση η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν συμφωνεί στο να γίνει το κέντρο αυτό εντός του αστικού ιστού. Άρα λοιπόν, προτάσεις όπως το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το παλιό 424, ή το κτήριο της ΥΦΑΝΕΤ στην Τούμπα που προτάθηκαν από συγκεκριμένο δήμαρχο, δεν είναι κάτι με το οποίο η Περιφέρεια συμφωνεί», δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας μετά τη συνάντηση του με τον κ. Παπαδόπουλο.

Πρόσθεσε ότι δεν είχε προηγηθεί διάλογος με τις τοπικές κοινωνίες και πως μετέφερε σχετικά στον γενικό γραμματέα τη δυσαρέσκεια του: «Δεν είναι δυνατόν να λαμβάνονται τόσο σημαντικές αποφάσεις που επηρεάζουν τη ζωή μιας πόλης, ή μιας περιοχής χωρίς να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας» είπε.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.