Την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου την Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021 στις 7μμ στα Προπύλαια στην Αθήνα για να μην κατατεθεί στη Βουλή και να μην ψηφιστεί το αντιλαϊκό και αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Χατζηδάκη αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ, “το νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Χατζηδάκη, μεταξύ άλλων, καταργεί το 8ωρο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει το δικαίωμα στην απεργία, καταργεί το Σ.ΕΠ.Ε. και την αργία της Κυριακής, αυξάνει τις απλήρωτες υπερωρίες και αφήνει ανεξέλεγκτες τις απολύσεις κλπ”.
ΑΔΕΔΥ: Συλλαλητήριο την Τετάρτη για το εργασιακό νομοσχέδιο
δημοσιεύτηκε:
20:18
, 24 Μαΐου 2021
Επικαιρότητα
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
32 λεπτά πριν
Πρόγραμμα «Νέων Γεωργών»: Αντίστροφη μέτρηση για την ένταξη των δικαιούχων και την καταβολή της...
2 ημέρες πριν
ΔΕΠΑ Εμπορίας: Νέο φορτίο LNG από τις ΗΠΑ στη Ρεβυθούσα
ENIKOS NETWORK
Φως στο Τούνελ: Νέες αποκαλύψεις για τη σορό σε βαλίτσα στη Χαλκιδική – Η χρυσή βέρα και τα χαρτιά στο στόμα του θύματος
