Quantcast
Σήμερα με τη Realnews: «Αλυσίδα αποδείξεων» – Ένα κλασικό βιβλίο μυστηρίου, της σειράς Φλέμινγκ Στόουν από την Κάρολιν Γουέλς - enikonomia.gr
share

Σήμερα με τη Realnews: «Αλυσίδα αποδείξεων» – Ένα κλασικό βιβλίο μυστηρίου, της σειράς Φλέμινγκ Στόουν από την Κάρολιν Γουέλς

δημοσιεύτηκε:

Σήμερα με τη Realnews:  «Αλυσίδα αποδείξεων» –  Ένα κλασικό βιβλίο μυστηρίου, της σειράς Φλέμινγκ Στόουν από την Κάρολιν Γουέλς.

Ο Ρόμπερτ Πέμπροουκ, ένας στρυφνός και κακότροπος ηλικιωμένος άντρας, βρίσκεται δολοφονημένος στο διαμέρισμά του, ακριβώς δίπλα στο διαμέρισμα όπου ζει ο νεαρός δικηγόρος Ότις Λάντον μαζί τη χήρα αδελφή του. Τα μόνα πρόσωπα που είχαν άμεση επαφή με τον ηλικιωμένο άντρα είναι η ανιψιά του Τζάνετ και μία υπηρέτρια. Πολύ σύντομα οι υποψίες στρέφονται στην Τζάνετ, που κατηγορείται ότι σκότωσε τον θείο της με μια καρφίτσα καπέλου. Ο Ότις, που έχει αρχίσει να ερωτεύεται την Τζάνετ, είναι πεπεισμένος ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία.

Θέλοντας να αποδείξει την αθωότητά της, προσπαθεί να ενώσει τους κρίκους της αλυσίδας των αποδεικτικών στοιχείων – έναν πίνακα δρομολογίων του τρένου, ένα κλειδί, εισιτήρια για μια παράσταση και ένα μαντίλι με τα αρχικά ενός ονόματος. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος και, αφού δεν έχει άλλη λύση, αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του ντετέκτιβ Φλέμινγκ Στόουν: είναι ο μόνος που ίσως καταφέρει να βρει την άκρη του νήματος.

Σήμερα με τη Realnews.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.