Quantcast
Αυτή την Κυριακή με τη Realnews: «Μία σφαίρα στην καρδιά», το κλασικό βιβλίο μυστηρίου της Κάρολιν Γουέλς  για μια δεξίωση που κατέληξε σε θανατηφόρο έγκλημα - enikonomia.gr
share

Αυτή την Κυριακή με τη Realnews: «Μία σφαίρα στην καρδιά», το κλασικό βιβλίο μυστηρίου της Κάρολιν Γουέλς  για μια δεξίωση που κατέληξε σε θανατηφόρο έγκλημα

δημοσιεύτηκε:

Αυτή την Κυριακή με τη Realnews: Μία σφαίρα στην καρδιά, το κλασικό βιβλίο μυστηρίου της Κάρολιν Γουέλς  για μια δεξίωση που κατέληξε σε θανατηφόρο έγκλημα.

Οι Καμινάδες Μάξγουελ, το όμορφο αρχοντικό του κυρίου και της δεσποινίδας Μάξγουελ, ετοιμάζονται να δεχτούν για άλλη μια φορά τη νεανική συντροφιά του πολυαγαπημένου ανιψιού τους Φίλιπ για μερικές μέρες ξεγνοιασιάς και χορού. 

Η εύθυμη ατμόσφαιρα όμως, θα διακοπεί αναπάντεχα από μια δυσάρεστη είδηση. Ο Φίλιπ βρίσκεται νεκρός στη βιβλιοθήκη και δίπλα του σοβαρά τραυματισμένη η αγαπημένη του Μίλντρεντ.

Αυτοκτονία; Απόπειρα δολοφονίας; Έγκλημα πάθους και παραφροσύνης;

Ένας τοπικός ντετέκτιβ προσπαθεί να διαλευκάνει το έγκλημα με τη βοήθεια του κυρίου Κινγκ, στενού φίλου και καλεσμένου του Φίλιπ.

Όλοι είναι ύποπτοι αφού τα στοιχεία εμπλέκουν τον έναν καλεσμένο μετά τον άλλον. Τελικά, ο Φλέμινγκ Στόουν, ένας από τους διασημότερους ντετέκτιβ, καλείται να βάλει στη σωστή σειρά τα κομμάτια του παζλ και να λύσει το αίνιγμα.

Αυτή την Κυριακή με την Realnews

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.