Quantcast
«Αγορα»: Ποιοι και πόσο θα πληρώσουν τη νέα συμφωνία - enikonomia.gr
share

«Αγορα»: Ποιοι και πόσο θα πληρώσουν τη νέα συμφωνία

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο «Ποιοι και πόσο θα πληρώσουν τη νέα συμφωνία» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα κάνει την ακτινογραφία των μέτρων-σοκ συνολικού ύψους ενός δισ. ευρώ, που προσφέρει η κυβέρνηση στην τρόικα για να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση.

Επίσης, δημοσιεύει αποκλειστικές δηλώσεις του Πιερ Μοσκοβισί. «Οι προσπάθειές σας δεν βρίσκονται στο τέλος τους…» είναι το μήνυμα που στέλνει στην Αθήνα ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων.

Ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης δηλώνει στην «Α»: «Στρατηγική της κυβέρνησης είναι διάλογος μέχρι τελικής συμφωνίας με τους εταίρους και δανειστές το συντομότερο δυνατό… Αυτός είναι ο εθνικός μας στόχος».

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ Φώτη Κουβέλη που δηλώνει: «Ψευδαισθήσεις τα περί κατάργησης των μνημονίων με μια μονοκονδυλιά» και του υπευθύνου οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μηλιού που αποκαλύπτει: «Κάνουμε συναντήσεις με τα Funds από το 2012».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Στέλιος Κούλογλου, Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.