Quantcast
Αλλαγή «σκυτάλης» στα Tαμεία - enikonomia.gr
share

Αλλαγή «σκυτάλης» στα Tαμεία

δημοσιεύτηκε:

Tης Αργυρώς Μαυρούλη

Σε αντικατάσταση των διοικήσεων των περισσότερων ασφαλιστικών ταμείων προχωρά η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, αναμένοντας ωστόσο να λήξει στους περισσοτέρους η θητείας τους.
Την 1η Απριλίου αναμένεται να αναλάβει ως νέος διοικητής στον ΟΑΕΕ ο δικηγόρος Τάσος Πετρόπουλoς, στη θέση της απερχόμενης Γεωργίας Κωτίδου.

Ο κ. Πετρόπουλoς θεωρείται γνώστης των θεμάτων του ΟΑΕΕ καθώς από το 1992 ασκεί μάχιμη δικηγορία, ειδικευόμενος κυρίως σε θέματα κοινωνικοασφαλιστικού και εργατικού δικαίου.

Πρόεδρος στο υπερ-επικουρικό ΕΤΕΑ, στη θέση του Τ. Παπανικολάου αναμένεται να τοποθετηθεί ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία (ΠΟΠΟΚΠ) Θανάσης Καποτάς. Ο κ. Καποτάς προέρχεται από την Σοσιαλιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλαγές αναμένονται και στο ταμείο των ανεξάρτητα απασχολούμενων ΕΤΑΑ, όπου πρόεδρος είναι ο κ. Αντ. Σελλιανάκης. Να σημειωθεί ότι πέρασε από τη Βουλή η έγκριση του κ. Γεράσιμου Φραγκισκάτου ως προέδρου στο Ταμείο Προνοίας Δημοσίων Υπαλλήλων, στη  θέση του κ. Μιχάλη Κωνσταντίνου.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.