Quantcast
Αμανατίδης στον Realfm 97,8 για Σκοπιανό: Δεν έχει κλείσει κάποιο όνομα- Είναι ένα σύνολο ζητημάτων που θα κλείσουν ως πακέτο - enikonomia.gr
share

Αμανατίδης στον Realfm 97,8 για Σκοπιανό: Δεν έχει κλείσει κάποιο όνομα- Είναι ένα σύνολο ζητημάτων που θα κλείσουν ως πακέτο

δημοσιεύτηκε:

“Βγήκε χθες η ανακοίνωση ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την έννοια ότι αν δεν συμφωνηθούν όλα, δεν υπάρχει κάτι” δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Υπάρχει πολιτική βούληση και από τις δύο μεριές για να λυθεί το ζήτημα. Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το ζήτημα με τη δέουσα προσοχή και με ευθύνη και υπάρχει και μιά πολύ θετική εξέλιξη, η εκκλησιαστική πτυχή του θέματος, η οποία μπήκε με απόφαση της Ιεράς Συνόδου και με επιστολή προς τον Πρωθυπουργό. Αυτή τη στιγμή, η εκκλησιαστική πτυχή του ζητήματος οδεύει προς την λύση” ανέφερε.

“Δεν έχει κλείσει κανένα όνομα. Το έχει πει και ο Πρωθυπουργός. Είναι ένα σύνολο ζητημάτων, που θα κλείσουν ως πακέτο. Από την άλλη μεριά, χρονοδιαγράμματα και βήματα είναι άλλο πράγμα, σαλαμοποίηση όμως με την έννοια ότι τώρα λύνεται το ονοματολογικό, ύστερα το άλλο, ύστερα το άλλο, αυτά πάνε σε μια συνολική συμφωνία, καμία σαλαμοποίηση, η ΝΔ να πάψει να ακροβατεί, ο χρόνος της ακροβασίας της τελειώνει” συμπλήρωσε.

“Να μην βιάζονται, κάποιοι ψαρεύουν σε θολά νερά” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.