Quantcast
Ανεστάλη η στάση εργασίας σε μετρό και ηλεκτρικό - Κανονικά τα δρομολόγια - enikonomia.gr
share

Ανεστάλη η στάση εργασίας σε μετρό και ηλεκτρικό – Κανονικά τα δρομολόγια

δημοσιεύτηκε:

Ανεστάλη η στάση εργασίας που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, 7 Ιουλίου από τις 9 μμ έως τη λήξη της βάρδιας σε μετρό και ΗΣΑΠ ύστερα από σχετική απόφαση που έλαβε το Σωματείο Ηλεκτροδηγών και Λοιπών Εργαζόμενων Κίνησης ΣΤΑ.ΣΥ. Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια σε μετρό και ηλεκτρικό.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Διοίκηση των Σταθερών Συγκοινωνιών προσέφυγε σήμερα το πρωί στη Δικαιοσύνη, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η προγραμματισμένη για τις 21:00 στάση εργασίας του Σωματείου Ηλεκτροδηγών και Λοιπών Σωματείων Κίνησης (Σ.Η.Ε.Κ.). Προ της έκδοσης δικαστικής απόφασης, το σωματείο αποφάσισε την αναστολή της στάσης εργασίας.
Ως εκ τούτου, τα δρομολόγια στις Γραμμές 1, 2, 3 του Μετρό θα διεξαχθούν σήμερα κανονικά.
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το επιβατικό κοινό, ότι η Διοίκηση των ΣΤΑ.ΣΥ., έχοντας πλήρη συναίσθηση του κοινωνικού κόστους, που προκαλούν τέτοιου είδους αιφνιδιαστικές ενέργειες, ιδίως σε μια περίοδο έκτακτων υγειονομικών συνθηκών, θα προασπίζει με κάθε τρόπο την ανάγκη της απρόσκοπτης λειτουργίας των μέσων σταθερής τροχιάς, με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών, σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της εταιρείας.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.