Quantcast
Αντ. Σαμαράς: Αποτύχατε κ. Τσίπρα - enikonomia.gr
share

Αντ. Σαμαράς: Αποτύχατε κ. Τσίπρα

δημοσιεύτηκε:

«Η κυβέρνηση οδηγεί τον ελληνικό λαό σε ένα δημοψήφισμα- παρωδία», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς στη Βουλή, ενώ τόνισε πως ο λαός δεν θα κληθεί να αποφασίσει «ναι» ή «όχι» για τα 8,5 δισ. ευρώ που προτείνει η κυβέρνηση Τσίπρα ή εκείνη των δανειστών- ελάχιστες διαφορές υπάρχουν-, αλλά το «ναι» ή «όχι» στην Ευρώπη και στο ευρώ».

«Εμείς θέλουμε να είμαστε σταθερά στην καρδιά της Ευρώπης» υποστήριξε ακόμη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνέχισε πως «δεν διαλέγουμε τη μια ή την άλλη συμφωνία. Είμαστε υπέρ της Ευρώπης, ενώ το δημοψήφισμα σέρνει τη χώρα έξω από την Ευρώπη».

Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι “την Τρίτη η Ελλάδα θα παραμείνει χωρίς την προστατευτική ασπίδα της Ευρώπης. Ήδη συνεδριάζουν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρώπης, χωρίς την Ελλάδα, συνεδριάζουν για το plan B” πρόσθεσε.

Απευθυνόμενος δε, στον πρωθυπουργό, είπε χαρακτηριστικά «αποτύχατε κ. Τσίπρα. Υποσχεθήκατε μια καλύτερη συμφωνία, εντός ευρώ και αποτύχατε και στα δύο. Η συμφωνία που φέρνετε είναι χειρότερη από κάθε προηγούμενο Μνημόνιο και οδηγείτε τη χώρα εκτός ευρώ. Υποσχεθήκατε προεκλογικά 11,5 δις. ευρώ παροχές και φέρνετε μέτρα 8,5 δις. ευρώ. Προτείνετε οκτώ φορές περισσότερα μέτρα από το mail Χαρδούβελη».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.