Quantcast
Αντώνης Σαμαράς: «Ο λαός θα τιμωρήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές» - enikonomia.gr
share

Αντώνης Σαμαράς: «Ο λαός θα τιμωρήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές»

δημοσιεύτηκε:

Από την Θεσσαλία ξεκίνησε ο Αντώνης Σαμαράς την προεκλογική του περιοδεία και ειδικότερα από του Σοφάδες της Καρδίτσας ενώ στη συνέχεια μετέβη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας όπου δήλωσε αισιόδοξος για την εκλογική επικράτηση της ΝΔ ενώ παράλληλα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για λαϊκισμό και κρυφή ατζέντα.

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε και σε αυτή του την ομιλία αισιόδοξος ότι η ΝΔ θα κερδίσει τη μάχη των εκλογών, επαναλαμβάνοντας τα όσα είπε και χθες, μιλώντας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΔ.

«Ξεκινάμε συμβολικά από τη Θεσσαλία των αγώνων την πορεία της νίκης μας στις εκλογές του Ιανουαρίου. Μια νίκη η οποία θα λυτρώσει τον λαό μας», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς από τη Λάρισα, την οποία επισκέπτεται σήμερα, ξεκινώντας και επισήμως την προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ για την κρίσιμη αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου.

Ο πρωθυπουργός επιτέθηκε σφοδρά στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι έσυρε τη χώρα σε εκλογές παρά τη θέληση του ελληνικού λαού, μην αφήνοντας την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της και τη χώρα να σηκώσει κεφάλι. Ισχυρίστηκε δε ότι «ο λαός θα τους τιμωρήσει που τον έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του.».

Επίσης, παρέπεμψε στην αντίδραση των αγορών, για να ενισχύσει το επιχείρημα ότι η διεθνής κοινότητα ανησυχεί για τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αντίθετα η απερχόμενη κυβέρνηση τις είχε πείσει για τη σταθερότητα.

Ο κ. Σαμαράς δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υπόθεση του «εσωτερικού δανεισμού» από τον ΣΥΡΙΖΑ, που άνοιξε το στέλεχός του Γ. Τόλιος, ενώ σημείωσε πως ο ίδιος δεν έχει κανένα λόγο να κινδυνολογήσει, γιατί η πολιτική της αντιπολίτευσης μιλά από μόνη της, καθώς φέρνει την Ελλάδα εκτός Ευρώπης, κάνοντας τις θυσίες των δύο τελευταίων ετών να πάνε χαμένες.

«Δεν μπορεί εμείς να μην τους πληρώνουμε τις δόσεις και τους τόκους και αυτοί να συνεχίσουν να χρηματοδοτούν τις επιδοτήσεις μας», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι είναι σε κίνδυνο τα κεφάλαια του ΕΣΠΑ, της ΚΑΠ και άλλων πόρων.

Ο πρωθυπουργός, ανέφερε πως στόχος της ΝΔ είναι να κερδίσει και αυτές τις εκλογές ώστε να βάλει ένα τέλος στο λαϊκισμό και στην κινδυνολογία στην Ελλάδα.

«Όπλο μας έχουμε την αλήθεια και σημαία μας την ευθύνη, εκείνοι έχουν κρυφή ατζέντα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

 

Δείτε το video

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.