Quantcast
Απ. Τζιτζικώστας «στον ενικό»: Θα σπάσω την «καμαρίλα» στη ΝΔ - enikonomia.gr
share

Απ. Τζιτζικώστας «στον ενικό»: Θα σπάσω την «καμαρίλα» στη ΝΔ

δημοσιεύτηκε:

Για τις σχέσεις του με τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά, την τροπολογία που τον έκανε περιφερειάρχη, τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη αλλά και για το γεγονός ότι δεν μπορεί να εκλεγεί βουλευτής μέχρι το 2019, μίλησε «στον ενικό» και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Για την κατηγορία που του προσάπτουν ότι είναι μόνιμος αντάρτης της ΝΔ και ότι πηγαίνει διαρκώς κόντρα στους πρώην πρωθυπουργούς και αρχηγούς του κόμματος, ο κ. Τζιτζικώστας ανέφερε: «Δεν υπάρχουν αυτά. Πάω κόντρα μόνο όταν θεωρώ ότι κάτι είναι λάθος και ακολουθώ αυτό που θεωρώ ότι είναι σωστό, αυτό που μου υποδεικνύει η συνείδησή μου».

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας τόνισε ότι πριν πάρει τις αποφάσεις του, πολλοί του έλεγαν ότι βιάζεται: «Προβληματίστηκα, αλλά αν ήθελα να πάω με την προσωπική φιλοδοξία, θα παρέμενα τέσσερα χρόνια στην θέση του περιφερειάρχη, μέχρι να περάσουν τα δύσκολα. Αν έπαιρνα την απόφασή μου με βάση την προσωπική μου φιλοδοξία θα περίμενα να βγάλουν άλλοι τα κάστανα από τη φωτιά», σημείωσε.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανέφερε ότι πήρε την απόφαση να είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ με παραταξιακή συνείδηση και είπε ότι ενώ ο ίδιος έχει χρόνο, δεν συμβαίνει το ίδιο και με την παράταξή του και τη χώρα.

«Αν πίστευα ότι υπάρχει εναλλακτική πρόταση που θα ξανακάνει ελκυστική στην κοινωνία την παράταξή μας, δεν θα κατέβαινα», δήλωσε και σημείωσε ότι «εάν ο Κώστας Καραμανλής κατέβαινε, δεν θα υπήρχε άλλος υποψήφιος στην παράταξη».

Δείτε το Α’ μέρος της εκμπομπής:

Δείτε το Β’ μέρος της εκπομπής:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.