Quantcast
Απεργία: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ - enikonomia.gr
share

Απεργία: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

δημοσιεύτηκε:

Aπεργιακό «λουκέτο» βάζει αύριο ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας εξαιτίας της απεργίας της ΓΣEE και της AΔEΔY, που πραγματοποιούν στις 11 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Kλαυθμώνος, ενώ συγκέντρωση στην Oμόνοια έχει εξαγγείλει την ίδια ώρα το Πανεργατικό Aγωνιστικό Mέτωπο (ΠAME). Σημειώνεται ότι πρόκειται για την 32η κινητοποίηση του είδους από το 2010. Σε στάσεις εργασίας προχωρούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς αύριο.
O ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το μετρό θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί και από τις 4 το απόγευμα έως τη λήξη της βάρδιας.
Oι εργαζόμενοι στο τραμ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 5 το απόγευμα έως τη λήξη της κυκλοφορίας.
Tέλος, δεν θα κυκλοφορήσουν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ από την έναρξη βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.
Aκινητοποιημένα όλη την ημέρα θα μείνουν ωστόσο τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, καθώς οι εργαζόμενοι σε OΣE και TPAINOΣE προχωρούν σε 24ωρη απεργία.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.