Quantcast
Απόπειρα χρηματισμού καταγγέλλει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης - enikonomia.gr
share

Απόπειρα χρηματισμού καταγγέλλει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης

δημοσιεύτηκε:

Απόπειρα χρηματισμού προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατήγγειλε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης,πριν από λίγο σε πρωινή εκπομπή.

Ο βουλευτής υποστήριξε ότι έχει καταθέσει  εδώ και 10 ημέρες στην εισαγγελεία Αθηνών όλο το υλικό που σχετίζεται με την απόπειρα χρηματισμού του ,που είχεν ως μοναδικό  στόχο την εξασφάλιση θετικής ψήφου υπέρ της υποψηφιότητας του Σταύρου Δήμα.

Προέβη, τώρα  στη δημοσιοποίηση της υπόθεσης γιατί διαπίστωσε ότι δεν υπήρξε ανταπόκριση από τη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τον βουλευτή, του  έδιναν 700.000 ευρώ μετρητά ως πρώτη δόση και μετά  του πρότειναν διακανονισμό των δανείων του στην τράπεζα, αλλά και συμβόλαια με διαφημιστική.

Τη «βόμβα» που αναμένεται να ανάψει φωτιές στο πολιτικό σκηνικό και ενώ έχει γίνει ήδη η πρώτη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έριξε πρώτα ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος μίλησε αρχικά στον ΑΝΤ1 για απόπειρα χρηματισμού και δωροδοκίας βουλευτών, προσθέτοντας μάλιστα πως όχι μόνο το έχει ακούσει, αλλά το έχει δει και να συμβαίνει,αναφερόμενος στην περίπτωση Χαϊκάλη.

Μέσα στην ημέρα για το θέμα θα τοποθετηθεί ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνος Καμένος.

 

Δείτε το video

 

Τι λέει ο Σκουρλέτης για την βόμβα που έριξαν Λαζόπουλος και Χαϊκάλης

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης σχολίασε την απoκάλυψη του Λάκη Λαζόπουλου για την απόπειρα χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

“Όσα ακούσαμε πριν από τον κ. Λαζόπουλο και επιβεβαιωθήκαμε από τον κ. Χαϊκάλη προσδίδουν μια δραματική τροπή σε αυτή την υπόθεση των πιέσεων που τελικά δεν είναι απλώς πιέσεις.

Είναι απόπειρα χρηματισμού βουλευτών για να επηρεαστούν στην ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Θυμόσαστε όταν είχαμε αναφερθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσιεύματα του Τύπου που είχαμε γενικά μιλήσει γύρω από το θέμα, τότε είχαμε κατηγορηθεί ότι δηλητηριάζουμε την πολιτική ζωή” σχολίασε ο κ. Σκουρλέτης.

“Σήμερα αποκαλύπτεται απ΄ ότι φάινεται με έναν σαφή τρόπο ότι υπήρξε προσπάθεια χρηματισμού με σκοπό την αποστασία” συμπλήρωσε.      

Χρυσοβελώνη: Αν επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες έχουμε κατάλυση της δημοκρατίας
Για κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος σε περίπτωση που οι καταγγελίεςΧαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας επιβεβαιωθούν κάνει λόγο η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Με δήλωσή της στο enikos.gr, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τονίζει πως δεν υπήρξε ενημέρωση από τον βουλευτή για το περιστατικό και επισημαίνει πως περιμένει την απόφαση της δικαιοσύνης.
 

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα δώσει ο Καμμένος
Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του κόμματος, σήμερα Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, στις 13:00, (Χαροκόπου 2 και Λεωφ. Συγγρού 196).

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.