Quantcast
Αποστόλου: Μόνο ένα καθαρό «ναι» των διαφωνούντων δε θα οδηγήσει σε εκλογές - enikonomia.gr
share

Αποστόλου: Μόνο ένα καθαρό «ναι» των διαφωνούντων δε θα οδηγήσει σε εκλογές

δημοσιεύτηκε:

«Μόνο ένα καθαρό ναι από τους διαφωνούντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δίνει νομιμοποίηση και σημαίνει πως η κυβέρνηση θα συνεχίσει, έχοντας μια συμφωνία που έχει ψηφιστεί, στην υποχρέωσή της να την υλοποιήσει» τόνισε ο Βαγγέλης Αποστόλου.

Ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, μιλώντας στον ρ/σ Βήμα FM, υποστήριξε πως «αν δε συναινέσουν οι διαφωνούντες σε αυτό, τότε δεν υπάρχει άλλη λύση πλην της άμεσης προσφυγής στις εκλογές».

«Από τη στιγμή που η αντιπολίτευση έχει πει ότι από την επομένη της συμφωνίας δε θα στηρίζει με τη ψήφο της την κυβέρνηση και επιπλέον υπάρχει η συγκεκριμένη στάση των συντρόφων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν «όχι», «παρών», «αποχή», τίθεται θέμα δημοκρατικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης.

Δεν είναι στενά θέμα δεδηλωμένης, είναι θέμα δημοκρατικής νομιμοποίησης για την παραπέρα πορεία. Το συγκεκριμένο ζήτημα αντιμετωπίζεται με δύο τρόπους: ένας τρόπος είναι να ζητήσει η κυβέρνηση ψήφο εμπιστοσύνης ο άλλος τρόπος είναι να πάμε σε εκλογές» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστόλου.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.