Quantcast
Αρνητική απάντηση Τσίπρα στην πρόσκληση Μεϊμαράκη - enikonomia.gr
share

Αρνητική απάντηση Τσίπρα στην πρόσκληση Μεϊμαράκη

δημοσιεύτηκε:

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο Πρωθυπουργός δήλωσε αρνητικός στο ενδεχόμενο να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της ΝΔ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τη ΝΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επιχείρησε το πρωί της Κυριακής να έρθει σε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό χωρίς όμως να τα καταφέρει αρχικά να τα καταφέρει.

Συγκεκριμένα περίπου στις 10:15 ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επικοινώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα με στόχο να υπάρξει μέσα στην ημέρα συνάντηση των δύο αντρών.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο πρωθυπουργός εξήγησε στον πρόεδρο της ΝΔ πως δεν υπάρχει καμία δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή και γι’ αυτό τον λόγο παρέδωσε άμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη διερευνητική εντολή.

Ωστόσο όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές δεν θα είχε κανένα πρόβλημα ο κ. Τσίπρας να συναντηθεί με τον κ. Μεϊμαράκη εκτός πλαισίου διερευνητικών εντολών και επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει κανένα σημείο προγραμματικής σύγκλισης του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ κλείνοντας ουσιαστικά την πόρτα για μετεκλογική συνεργασία μεταξύ των δύο κομμάτων.

Πηγή: real.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.