Quantcast
Αθήνα: Αυτοί οι δρόμοι είναι κλειστοί σήμερα λόγω παρέλασης- Τι ισχύει για μετρό και τραμ - enikonomia.gr
share

Αθήνα: Αυτοί οι δρόμοι είναι κλειστοί σήμερα λόγω παρέλασης- Τι ισχύει για μετρό και τραμ

δημοσιεύτηκε:

Θα κλείσουν σήμερα ορισμένοι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας καθώς η τροχαία προχωρά σήμερα στην  εφαρμογή έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω της μαθητικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Αναλυτικά:

Από τις 10π.μ έως το πέρας των εκδηλώσεων θα υπάρξει προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας, ενώ από τις 6 π.μ απαγορεύεται η στάθμευση οχημάτων στους εξής δρόμους:

  • Λεωφόρο Βασιλίσσης  Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σέκερη και της Λεωφόρου Βασιλίσσης  Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλατεία  Συντάγματος.
  • Βασ. Γεωργίου Α’, σε όλο το μήκος της.
  • Ελευθερίου  Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Λεωφόρο Βασιλίσσης  Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Λεωφόρο Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αθανασίου  Διάκου και Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλατεία  Συντάγματος.

Τι ισχύει για μετρό και τραμ

Σε ισχύ τίθενται σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου και αύριο Δευτέρα, 25η Μαρτίου οι αλλαγές των δρομολογίων σε Μετρό και Τραμ, σύμφωνα με την ανακοίνωση των ΣΤΑΣΥ (Σταθερών Συγκοινωνιών).

Αναλυτικά:

– Ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα», με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. θα κλείσει  σήμερα Κυριακή 24 και αύριο Δευτέρα 25 Μαρτίου από τις 8 π.μ μέχρι το πέρας των παρελάσεων και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς στάση.

– Τα δρομολόγια του Τραμ στη Γραμμή 6 «Πικροδάφνη – Σύνταγμα» θα έχουν προσωρινά τερματικό σταθμό την Κυριακή, 24 Μαρτίου από τις 10π.μ  τη στάση «Λ. Βουλιαγμένης» και τη Δευτέρα 25 Μαρτίου  από την έναρξη λειτουργίας τη στάση «Φιξ» μέχρι το πέρας των παρελάσεων.

Στη Γραμμή 7 «Καλαμάκι – Αγία Τριάδα Πειραιά» τη Δευτέρα 25 Μαρτίου  τα δρομολόγια θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση «Σεφ» από τις 9 π,μ μέχρι τις 2μμ

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.