Quantcast
Αυγενάκης στον Realfm 97,8: Η κυβέρνηση αυτή έχει αποτύχει σε όλα - Πρέπει να φύγουν - enikonomia.gr
share

Αυγενάκης στον Realfm 97,8: Η κυβέρνηση αυτή έχει αποτύχει σε όλα – Πρέπει να φύγουν

δημοσιεύτηκε:

“Αν ο κόσμος είχε εμπιστοσύνη στους χειρισμούς της κυβέρνησης, γιατί να βγει στο δρόμο;” δήλωσε ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Η κυβέρνηση αυτή δεν έχει κανένα δικαίωμα να υπερηφανεύεται, ούτε ο κ. Τσίπρας, ούτε ο κ. Καμμένος, ούτε κάποιος από το οικονομικό επιτελείο. Έχουν αποτύχει σε όλα. Μιλάμε για αποτυχημένους και εξαιρετικά επικίνδυνους. Πρέπει να φύγουν” δήλωσε.

“Αν ο κόσμος δεν είχε θορυβηθεί από τους χειρισμούς της κυβέρνησης, αν ο κόσμος είχε εμπιστοσύνη στους χειρισμούς της κυβέρνησης, γιατί να βγει στο δρόμο; Δεν εμπιστεύεται τον κ. Τσίπρα, δεν εμπιστεύεται τον κ. Κοτζιά, δεν εμπιστεύεται τον κ, Καμμένο. Γι’αυτό το λόγο και επειδή γίνεται επί κρυπτώ όλη η διαδικασία της διαπραγμάτευσης, βγήκε στους δρόμους να εκδηλώσει την ανησυχία του. Συζητάμε για μια εκδήλωση αντίθεσης στην πολιτική της κυβέρνησης” τόνισε.

“Τη θέση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν την έχουμε ακούσει” και συμπλήρωσε “Οφείλει ο κ. Τσίπρας να ενημερώσει την Εθνική Αντιπροσωπεία και να ακούσουμε τη μία ενιαία θέση της κυβέρνησης”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.