Quantcast
Β. Λεβέντης: Η ελληνική κυβέρνηση να παραιτηθεί γιατί δεν έχει κανένα λαϊκό έρεισμα - enikonomia.gr
share

Β. Λεβέντης: Η ελληνική κυβέρνηση να παραιτηθεί γιατί δεν έχει κανένα λαϊκό έρεισμα

δημοσιεύτηκε:

«Κάνω έκκληση η ελληνική κυβέρνηση να υποβάλει την παραίτησή της γιατί δεν έχει κανένα λαϊκό έρεισμα», επισήμανε σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης με αφορμή τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Ειδικότερα, ο κ. Λεβέντης αναφερόμενος στα σημερινά επεισόδια είπε ότι: «Ήρθαν οι αγρότες με μόνο όπλο την γκλίτσα και σε αυτούς παρατάξατε τα ΜΑΤ. Τι είναι αυτό; Αν αυτές οι σκηνές ήταν γνωστές πριν τις εκλογές οι αγρότες θα σας ψήφιζαν;».

 Όσον αφορά τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα επισήμανε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος που επί έξι χρόνια έλεγε ότι έχει άλλες λύσεις πήγε και υπέγραψε για να πληρώσουν οι αγρότες και δεν έχει την τόλμη να ζητήσει μια συγγνώμη. Να πει ότι αλλιώς νόμιζε».

«Ότι είχε τα οράματα της αριστεράς και δεν ήξερε τι γίνεται στην Ευρώπη. Ότι πίστευε πως θα κάτσει σούζα η Μέρκελ» για να προσθέσει: «Το ΟΧΙ για εσάς στο δημοψήφισμα τι είναι.Το ΟΧΙ στο ίδιο βράδυ έγινε ΝΑΙ. Ούτε γι αυτό συγνώμη. Ο Παπανδρέου όταν ζήτησε δημοψήφισμα ήταν τρελός. Εσείς τι είστε;», σημείωσε χαρακτηριστικά.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.