Quantcast
Βαλς στο RTL: Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις κατά της τρομοκρατίας - enikonomia.gr
share

Βαλς στο RTL: Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις κατά της τρομοκρατίας

δημοσιεύτηκε:

” Οι τρομοκράτες δεν μπορούν να κερδίσουν αυτόν τον πόλεμο εναντίον μας, αλλά αυτό που επιδιώκουν είναι να μας αποδυναμώσουν, να μας διχάσουν” ανέφερε ο Γάλλος πρωθυπουργός Εμανουέλ Βαλς σε συνέντευξη του στο γαλλικό ραδιόφωνο RTL.

“Αυτή η κατάσταση του πολέμου, μας αναγκάζει σε μια πολύ μεγάλη επαγρύπνηση.Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις κατά της τρομοκρατίας” είπε.

Ο Βαλς επιβεβαίωσε ότι υπήρχε ο φόβος για τρομοκρατική επίθεση.

« Όλες οι μυστικές υπηρεσίες ήταν σε εγρήγορση, η οποία μας επέτρεψε να αποτρέψουμε επιθέσεις αυτό το καλοκαίρι», είπε ο Manuel Valls, τονίζοντας  ότι « επιθέσεις ακόμη σχεδιάζονται «και στη Γαλλία και στην υπόλοιπη Ευρώπη».

Ο Βαλς επιβεβαίωσε επίσης τις εφόδους της αντιτρομοκρατικής τη νύχτα σε διάφορες πόλεις της Γαλλίας.

«Χρησιμοποιούμε το νομικό πλαίσιο μετά την κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να ανακρίνουμε πρόσωπο που είναι μέλη του ριζοσσπαστικού τζιχαντιστικού κινήματος και όσων κηρύσσουν μίσος εναντίον της Δημοκρατίας» είπε

Οι Γάλλοι και« αυτή η νεολαία που χτυπήθηκε πρέπει να σταθούν και να πολεμήσουν », είπε  ο πρωθυπουργός, επαναλαμβάνοντας όμως  ότι« πρέπει να ζήσουμε κανονικά. Ο γαλλικός λαός πρέπει να κινητοποιηθεί περισσότερο από ποτέ. “

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.