Quantcast
Βαρουφάκης: Η Ελλάδα θα φτάσει πολύ σύντομα σε συμφωνία "μια κι έξω" - enikonomia.gr
share

Βαρουφάκης: Η Ελλάδα θα φτάσει πολύ σύντομα σε συμφωνία “μια κι έξω”

δημοσιεύτηκε:

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης μιλώντας στο ειδησεογραφικό κανάλι channel 4. Προέβλεψε ότι συμφωνία για την Ελλάδα θα υπάρξει σύντομα και θα ρυθμίζει το ελληνικό ζήτημα «μια και έξω» μεταδίδει το Reuters.

«Θα υπάρξει συμφωνία πολύ σύντομα η οποία θα ρυθμίσει το ελληνικό ζήτημα μια και καλή», φέρεται να τόνισε στο βρετανικό κανάλι ο Γ. Βαρουφάκης.

«Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τέλος στο παρατεταμένο μύθευμα που έχει καταστήσει την Ελλάδα μια κακοφορμισμένη πληγή στο πλευρό της ευρωζώνης», δήλωσε ο κ. Βαρουφάκης, επισημαίνοντας ότι “ακόμη και για τη Βρετανία, που δεν είναι μέλος της ευρωζώνης, αυτό είναι μια μεγάλη ανησυχία διότι η κρίση αποπληθωρισμού στην Ευρώπη προφανώς δεν προοιωνίζει καλά για τη βρετανική οικονομία».

Οσον αφορά τη συνάντησή του με τον κ. Οζμπορν, ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε ότι «ήταν μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση. Στην πραγματικότητα ήταν μια πνοή φρέσκου αέρα».

«Η αίσθηση μου φεύγοντας από την Ντάουνινγκ Στριτ ήταν ότι έχουμε μια πολύ εποικοδομητική σχέση. Είχαμε μια θαυμάσια συνάντηση και παρά τις διαφορές μας επιθυμούμε να βρούμε κοινό έδαφος. Πιστεύω ότι το έχουμε ήδη βρει», δήλωσε ο κ. Βαρουφάκης.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.