Quantcast
Βορίδης προς ΣΥΡΙΖΑ: Τα 8 δισ. που έχουν οι δικές σας προτάσεις δεν είναι λιτότητα; - enikonomia.gr
share

Βορίδης προς ΣΥΡΙΖΑ: Τα 8 δισ. που έχουν οι δικές σας προτάσεις δεν είναι λιτότητα;

δημοσιεύτηκε:

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Μάκης Βορίδης στην ομιλία του, όπου μεταξύ άλλων έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο με στόχο να οδηγηθεί η χώρα εκτός Ευρώπης.

«Τα 8 δισ. που έχουν οι δικές σας προτάσεις δεν είναι λιτότητα; Πώς νιώθετε; Ο πρωθυπουργός σας έχει εγκλωβιστεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε: «Να κάνουμε ένα δημοψήφισμα, μας αρέσουν οι πολιτικές λιτότητας ή δεν μας αρέσουν;  Ο λαός θα πει «ναι» στην Ευρώπη, «όχι» στην κυβέρνηση. Το δημοψήφισμα έχει και έναν άλλο χαρακτήρα: «Ναι» ή «όχι» στην κυβέρνηση. Αν είναι ναι, ελπίζω την επόμενη ημέρα το πρωί, με τις παραιτήσεις σας εδώ. Εάν η απάντηση είναι «ναι», τι θα σεβαστείτε; Προτάσεις που δεν πιστεύετε; Θα τις ψηφίσετε;»

«Εκτελείται εξαρχής ένα οργανωμένο σχέδιο», υπογράμμισε ο κ. Βορίδης και κατέληξε: Υπάρχει η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ. Στην πραγματικότητα μας οδηγούν με μαθηματικό τρόπο σε μία ψήφο που νομίζουν ότι θα πραγματώσει το σχέδιο τους, να βρεθούμε εκτός Ευρώπης. Ο ελληνικός λαός σας πήρε χαμπάρι. Την Κυριακή θα δώσει την απάντησή του. Και η απάντησή του θα είναι «ναι» στην Ευρώπη, «ναι» στη Δημοκρατία, «ναι» στην Ελλάδα».

 

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.