Quantcast
Βρούτσης: 30.000 ασφαλισμένοι έχουν ρυθμίσει οφειλές 600 εκατ. ευρώ - enikonomia.gr
share

Βρούτσης: 30.000 ασφαλισμένοι έχουν ρυθμίσει οφειλές 600 εκατ. ευρώ

δημοσιεύτηκε:

Περισσότεροι από 30.000 οφειλέτες είχαν ρυθμίσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς τα ασφαλιστικά ταμεία έως τα τέλη Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εργασίας από τις 10 Νοεμβρίου έχουν εκδοθεί συνολικά 30.354 αποφάσεις ρύθμισης, ενώ το σύνολο των ρυθμισμένων οφειλών ανέρχεται στα 602,8 εκατ. ευρώ.

«Μέσα στις πρώτες 19 ημέρες, 30.000 οφειλέτες περίπου ρύθμισαν τα χρέη τους σπάζοντας το φράγμα των 600 εκατ. ευρώ. Αυτό δείχνει ότι ρυθμίζονται καθημερινά κατά μέσο όρο χρέη 20 εκατ. ευρώ», δήλωσε σχετικά ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης.

Όπως είπε μάλιστα ο κ. Βρούτσης, εάν η πορεία της υπαγωγής στη ρύθμισης συνεχιστεί με αυτό το ρυθμό, «μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου θα σπάσει το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ ρυθμισμένων χρεών».

 «Αυτό που συμφέρει όλους είναι να ενταχθούν στην τελευταία αυτή ευνοϊκή ρύθμιση των 100 δόσεων το ταχύτερο δυνατόν», πρόσθεσε ο υπουργός Εργασίας, καλώντας τους οφειλέτες να τακτοποιήσουν τα χρέη τους «καθώς αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία που θα τους δοθεί».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.