Quantcast
Χανιά: Ενισχύεται με ιδιώτες η διαδικασία διαχείρισης των στερεών αποβλήτων - enikonomia.gr
share

Χανιά: Ενισχύεται με ιδιώτες η διαδικασία διαχείρισης των στερεών αποβλήτων

δημοσιεύτηκε:

Στην ενίσχυση των υπηρεσιών καθαριότητας στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων προχωρά, μέσω δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού, η Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΔΕΔΙΣΑ) στα Χανιά.

Ο διαγωνισμός αφορά την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων από ιδιώτη, ενώ η διάρκεια της σύμβασης με τον ανάδοχο που τελικώς θα επιλεγεί είναι 12 μήνες με αρχικό προϋπολογισμό μαζί με το ΦΠΑ 2,9 εκατομμύρια ευρώ.

Με βάση το περιεχόμενο του διαγωνισμού, ο ανάδοχος με το κατάλληλο προσωπικό του (τεχνικό προσωπικό, οδηγούς, χειριστές μηχανημάτων έργων και εργάτες), θα εκτελεί:

Την υποστήριξη των εργασιών της επίβλεψης και παρακολούθησης λειτουργίας, καθώς και της συντήρησης των εγκαταστάσεων του Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης και του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων Χανίων, που βρίσκεται στη θέση «Κορακιά» στη Δημοτική Ενότητα Ακρωτήριου του δήμου Χανίων. Την υποστήριξη των εργασιών διακίνησης, μεταφοράς και φορτοεκφόρτωσης διαφόρων υλικών, καθώς και των εργασιών τελικής διάθεσης υπολειμμάτων στους χώρους των εγκαταστάσεων.

Την υποστήριξη των εργασιών χειροδιαλογής των αστικών στερεών αποβλήτων και την υποστήριξη των εργασιών συλλογής στερεών αποβλήτων στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Με βάση το περιεχόμενο της σύμβασης, ο ανάδοχος θα πρέπει να διαθέτει πέντε οδηγούς και 51 εργάτες για το συγκεκριμένο έργο, θα έχει την ευθύνη για την ασφάλεια των εργαζομένων οι οποίοι δεν θα έχουν καμία απολύτως εργασιακή σχέση με τη ΔΕΔΙΣΑ.

Ως τελική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών ορίζεται η 25η Ιουλίου, ενώ η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την 1η Αυγούστου.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.