Quantcast
Χατζηδάκης στον ΑΝΤ1: Δεν θα κοπεί το ρεύμα ούτε σε έναν πραγματικά αδύναμο - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Χατζηδάκης στον ΑΝΤ1: Δεν θα κοπεί το ρεύμα ούτε σε έναν πραγματικά αδύναμο – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Για την επάρκεια σε ρεύμα, φυσικό αέριο και υγρά καύσιμα, το τι θα γίνει με τους μπαταχτσήδες, αλλά και για τη μονάδα που έκλεισε στην Πτολεμαΐδα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης.

Ο κ. Χατζηδάκης διευκρίνισε σχετικά με τη διακοπή ρεύματος για τις οφειλές σε πάροχους ενέργειας, ότι «στους πονηρούληδες», σε όσους έχουν και δεν πληρώνουν, το ρεύμα θα κόβεται εφόσον δεν πληρώνουν, λέγοντας ότι οι εταιρείες μπορούν να κάνουν τις σχετικές διασταυρώσεις και να τους εντοπίσουν. Και ταυτόχρονα ξεκαθάρισε ότι η Κυβέρνηση δεσμεύεται να μην κοπεί το ρεύμα ούτε σε έναν πολίτη που, δεδομένης και της κρίσης με τον κορονοϊό, δυσκολεύεται να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του.

Επισήμανε ότι η Μονάδα 5 της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα δεν αφορά την παραγωγή ρεύματος, καθώς πρόκειται για εργοτάξιο κατασκευής της εν λόγω μονάδας, ενώ υποστήριξε ότι υπάρχει δέσμευση για την διαρκή τροφοδοσία της αγοράς σε ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο και υγρά καύσιμα.
Αναφερόμενος στις μεγάλες ουρές για την πληρωμή λογαριασμών όπως πχ. της ΔΕΗ, ο κ. Χατζηδάκης είπε υποχρεώνονται όλες οι εταιρείες παροχής ενέργειας να ανταποκρίνονται άμεσα στα αιτήματα πελατών τους για ηλεκτρονική τακτοποίηση των λογαριασμών τους.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.