Quantcast
Χλιδή στον αέρα: Μέσα στο ιδιωτικό Boeing 747 του Κάνιε Γουέστ και της Κιμ Καρντάσιαν - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Χλιδή στον αέρα: Μέσα στο ιδιωτικό Boeing 747 του Κάνιε Γουέστ και της Κιμ Καρντάσιαν – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Εντυπωσιάζει το αεροσκάφος που έχει στην ιδιοκτησία του ο Κάνιε Γουέστ, το οποίο χρησιμοποιεί για να κάνει ταξίδια προκειμένου να τροφοδοτεί την έμπνευσή του. Πρόκειται για ένα Boeing 747 που κόστισε τουλάχιστον 10 εκατ. δολάρια. Φέρεται η συνεργασία του με την Adidas να του απέφερε περίπου 1 δοσ. δολάρια το 2019 και αν αυτό δεν είναι αρκετό, να σημειωθεί ότι η εταιρεία του χάρισε ένα διώροφο αεροσκάφος που το χρησιμοποιεί για τα ταξίδια του. Η ίδια η Κιμ Καρντάσιαν μας ξεναγεί στο εσωτερικό του πολυτελούς ιδιωτικού αεροπλάνου, ενώ τα έξοδα συντήρησής του είναι αστρονομικά.
Σημειώνεται ότι και το προεδρικό αεροσκάφος Air Force One είναι επίσης Boeing 747. O συγκεκριμένος τύπος αεροσκάφους μπορεί να μεταφέρει 660 καθήμενους ανθρώπους σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί σε μια εμπορική πτήση και αποκαλείται το απόλυτο επιβατηγό αεροπλάνο. Το Yeezy αεροσκάφος του Κάνιε διαθέτει πολυτελέστατη κρεβατοκάμαρα, μαρμάρινο μπάνιο, ευρύχωρο σαλόνι. Σίγουρα προσφέρει άνετες και αξιομνημόνευτες μετακινήσεις. Λέγεται ότι η Κιμ Καρντάσιαν πολλές φορές στα ταξίδια παίρνει μαζί της και τον προσωπικό γυμναστή της.
Διαθέτει και οθόνες όπου οι επιβάτες μπορούν να παρακολουθούν ταινίες και το ταξίδι τους να γίνεται πιο διασκεδαστικό. Επίσης, υπάρχουν τοποθετημένες αρκετές θέσεις για καλεσμένους αλλά και κρεβατοκάμαρα φιλοξενουμένων, οι οποίοι μπορούν να απολαμβάνουν τα γεύματά τους στην ευρύχωρη τραπεζαρία. Με λίγα λόγια το Boeing του Κάνιε είναι μία ιπτάμενη έπαυλη.
Το αεροσκάφος αυτό είναι στην κατοχή του εδώ και δύο χρόνια ενώ και πριν από αυτό ο Κάνιε μίσθωνε ιδιωτικά αεροσκάφη για να πετά.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.