Quantcast
Δ. Παπαδημούλης: Η ρήξη δεν συμφέρει κανέναν - enikonomia.gr
share

Δ. Παπαδημούλης: Η ρήξη δεν συμφέρει κανέναν

δημοσιεύτηκε:

Η ρήξη δεν συμφέρει κανέναν“, τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στην εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο.

Ο κ. Παπαδημούλης έκανε λόγο για κινδυνολογία που οφείλεται σε λόγους διαπραγματευτικούς και διαβεβαίωσε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να κάνει την Ελλάδα ισότιμο μέλος της ευρωζώνης.

Υπογράμμισε ωστόσο ότι για να μπορέσει η κυβέρνηση να υλοποιήσει σταδιακά το πρόγραμμά της “πρέπει να περάσει τις συμπληγάδες”.

“Αυτό που πρέπει να γίνει και γρήγορα είναι να περάσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ τις συμπληγάδες που σημαίνει γρήγορα, μέσα στον Μάρτιο, να εξειδικευτεί η συμφωνία πλαίσιο της 20ης Φεβρουαρίου. Αυτό απαιτεί στο επίπεδο των τεχνοκρατών να γίνει εντατική δουλειά ώστε αυτά που συμφωνήθηκαν να μεταφραστούν σε συγκεκριμένες πράξεις και αριθμούε, και από τώρα να ξεκινήσει η συζήτηση και η προετοιμασία για μετά τον Ιούνιο”, ανέφερε.

Στόχος των αντιπάλων, όπως είπε, είναι να απαξιωθεί η κυβέρνηση Τσίπρα, να στριμωχθεί γιατί παίρνουν ιδέες και άλλοι.

“Ορισμένοι προσπαθούν να μας τσαλακώσουν. Γι΄αυτό κι εμείς τώρα, η κυβέρνησή μας και όλοι μας, από τον Τσίπρα μέχρι το τελευταίο μέλος, πιο πολλά έργα, λιγότερα λόγια, δουλειά, συνοχή, αποτέλεσμα”, πρόσθεσε.

Ο κ. Παπαδημούλης τόνισε ότι στηρίζει την κυβέρνηση με όλες του τις δυνάμεις και επισήμανε ότι είναι πάρα πολύ νωρίς να αξιολογούνται υπουργοί που έχουν λιγότερο από 1,5 μήνα που ορκίστηκαν.

” Ο Τσίπρας, ο Δραγασάκης, Βαρουφάκης, το οικονομικό επιτελείο κάνουν δουλειά”, είπε.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.